< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (2. sayfa)
-
-
Çok geçmiş olsun.çok zor bir durum ancak senin herkesten fazla şansın var.sen daha önce kazanmış bir babasın.gene kazanacaksın.yılma.hangi ildeysen o ildeki arkadaşlar destek olabilirz.içine atma herşeyi anlat lütfen her zaman buradayız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne desem bilemedim.
-
Allah yardımcınız olsun, Allah şifalar verir çocuklarınızı sizlere bağışlar inşallah.
-
Allah yardımcınız olsun hocam. Allah hiç bir sevdiğimizin yokluğunu göstermesin ama en çokta evlat acısı göstermesin hiç birimize. Babanız için de bol rahmet diliyorum Allah’tan. Lütfen güçlü olun. Size ihtiyaçları var sevdiklerinizin.
3.çocuğu yapmayın ve sağlıklı beslenmeye geçin
Yüksek ihtimal genetik birşey bu kanser ailenizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 7 Kasım 2020; 21:47:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok üzüldüm :( sağlıklı,upuzun ve hayırlı ömürleriniz olur umarım.çok geçmiş olsun :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun Ewing Sarkomu günümüzde iyi bir tedaviye ve teşhise sahip. Adına aldanmayın kanser ya da tümör lafını duyunca moraliniz bozulmasın tamamen tedavi edilebiliyor ilk oğlunuz edilmiş bu da edilir inşallah
-
Ya inancsiz biri degilim ama Allah sifa versin ne demek acaba? Bu illeti veren yaratici degil mi? Gerci el kadar cocuklara bu agri siziyi, ailesine ve sevenlerine de bu yurek yanginini neden veriyor onu da anlamak guc.
Allah şifa versin kardeşim. Sabır ve dua en büyük dayanağınız olacak bu dönemde. İnşallah 3 5 sene sonra geriye dönüp baktığınızda sadece kötü bir anı olarak kalacak bu hastalıklar. Siz güçlü olun ki çocukların morali de yüksek olsun
Allah sabır güç versin. Geçmiş olsun. Omuzlarinizdaki yük gerçekten çok ağır. Ne diyeceğimi bilemedim. Rabbim evlatlarınizi Size bağışlasın inşallah
Allah yar ve yardımcınız olsun neler yaşadığınızı az çok anlayabiliyorum.
Hayatta tek gerçek dua ve inanç.
Boşuna söylenmiyor yer gök dua diye.
-
Allah acil şifalar ve sabır versin. 😔
Allah-u Teale hem size hem de konu sahibi arkadaşın çocuklarına şifa versin, İnşAllah tez zamanda eski sağlınıza kavuşursunuz, Allahümme Amin..
-
Düşüncesi bile çok zor. Allah şifa versin hocam. Bir kez atlatmışsınız ikinciyi de atlacaksınız ailece İnşallah.
Allah şifa versin hocam. Ne kadar üzülmeyin destekte boş. Çok üzüldüm inanın. Benimde 2 oğlum var gözümde canlanıveriyor ister istemez. Çocuk söz konusu olunca çok daha zor bir süreç bu gerçekten. Çektiklerinizi kimse anlayamaz doğru düzgün. Büyük geçmiş olsun kardeşim. Maddi olarak bir sıkıntınız olursa mutlaka kaymkamlığa başvuruda bulunun. Buradan da destek verecek olan arkadaşlar olacaktır. Tekrardan acil şifalar dilerim, Allah yardımcınız olsun
Allah çocuklarınızı size bağışlasın, Allah kimseye taşıyamayacağı yük vermez, inancınızı kaybetmeyin, sizin ve çocuklar İçin dua edeceğim, çok üzüldüm, hastalığı veren şifasını da verir çocuklarınız İçin güçlü kalın.
-
Allah acil şifalar versin.
Allah yardımcınız olsun. Allah şifa versin.
Kemik de problem olmasının bir sebebi var mıymış peki? Mesela çok süt ürünleri tüketmek, yada hiç tüketmemek gibi. Bir sebebi var mıymış araştırdınız mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X