Şimdi Ara

İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
329
Cevap
8
Favori
25.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1012 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiginiz bilgiler icin,zaman ayirdiginiz icin cok tesekkur ederim. Sanirim Doktorsunuz onkoloji Profesorunun cevap veremedigi sorulara cevap verdiniz . Allah razi olsun cok tesekkur ederim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin çok bir durum.

• kardeşim cok cok.gecmiş olsun tez zamanda inşallah iylesirler hic bir sikinti kalmaz bunun nasil bisey olduğunu bilirim bende 2 ay önce babamı kaybettimm ben akciger kanserinden samsun 19 mayis universite hastanesinde.
    İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda.

• Allah tüm hasta kardeşlerimize şifa nasip etsin, senin çocuklarına da nasip etsin inşallah.

• Allah acil şifalar versin. Rabbim dayanma gücü versin. Çok çok çok üzgünüm....

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçmiş olsun. Çocuk yapmamanızı tavsiye ederim bundan sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size güç kuvvet çocuklarınızın hastalıklarına da şifa diliyorum umarım bu süreci hep birlikte atlatır ve güzel haberlerinizi paylaşısırsınız.

• çok geçmiş olsun Rabbim evlatlarınıza şifalar versin. küçük oğlan atlattığına göre inanıyorum ki bu da bu hastalığı yenecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurtog

kardeşim cok cok.gecmiş olsun tez zamanda inşallah iylesirler hic bir sikinti kalmaz bunun nasil bisey olduğunu bilirim bende 2 ay önce babamı kaybettimm ben akciger kanserinden samsun 19 mayis universite hastanesinde.

başınız sağolsun İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. 

• Kardeşim geçmiş olsun inşaallah tez zamanda şifa verir Rabbim. Size de çok güzel tavsiyem var bunu mutlaka yapın psikolojinize inşaallah çok güzel etkisi olacak. Bediüzzaman Said Nursi'nin Hastalar Risalesi var onu okuyun lütfen.

• çok geçmiş olsun. Allah' tan dileğim bu süreci en güçlü ve kısa sürede geçirip iki çocuğunuzla da mutlu, huzurlu günlere kavuşmanızdır. Allah yardımcınız olsun.

• kurtog kullanıcısına yanıt

Başınız sağolsun hocam, Allah rahmet eylesin.

• Allah şifa güç kuvvet versin hocam.Bu hastalığın hastaya ve özellikle çekirdek aileye neler hissettirdiğini çok iyi bilirim sizi anlıyorum.İlk çocuğunuz yenmiş Allahın izniyle bir daha tekrarı olmayacak şekilde,darısı diğer çocuğunuza inşallah.Gördükleri görecekleri en kötüsü bu olsun,bir ömür boyu sağlıklı olsunlar inşallah.

• Rabbim size ve tüm hastalara şifa versin inşallah

• Hocam Allah güç kuvvet takat versin gerçekten cok zor yaşadıklarınız, umarım çocuklarınız ve aileniz sağlıklı güzel ömürler geçireceğiniz günlere bir an önce kavuşursunuz.

• Çok geçmiş olsun size ve konuya yazan diğer dertli arkadaşlara da. Başaracaksınız İnşAllah. Allah şifa ve sabır versin.

• Çok geçmiş olsun kardeşim. Herkes gibi benim de başımdan bişeyler geçti ama hiç birisi çocuğuyla kıyaslanmaz insanın.

İnşallah yakın zamanda bu çocuğunuz da kurtulur. Mutlaka biliyorsunuz, ukalalık etmek istemem ama en azından çocuklarınızın yanında metin olmaya, pozitif görünmeye çalışın. O yaşlarda doktora falan bakmazlar, en çok hatta sadece size inanırlar. İnansınlar, mümkün olduğunca mutlu olsunlar, başarsınlar inşallah.

Kanserde genelde küçük yaş daha avantajlıdır. Son yıllardaki ilaçların başarısı da gerçekten arttı. Umarım kurtulursunuz bi daha da görmezsiniz.

• Çok geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Merhaba. Yazdiklariniz icin tesekkur ederim. Hastaligin genetik olmadigi ilk gunden bu gune soylenendi bize. Defalarca sorduk kardeste boyle hastalik var abide olurmu diye. Normal bir cocugun yakalanma riski ne kadarsa o kadar dediler.Ewing sarkom gorulme olasiligi milyonda 3. Ayrica Cocuk onkoloji Profesorumuz ben hayatim boyunca boyle bir vaka gormedim abi kardeste dedi. En az 35 senelik doktor.Yurt disi forumlarinda arastirdik.Yuzlerce hasta var ama malesef iki öz kardeste bu hastalik yok.sadece bir anne kiz bir baba ogulda
    oldugunun bilgisine ulastik.Turkiye' nin en iyi hocalari ile gorustuk. Onlarda bu olayin rastlantisal olamayacagini soyluyorlar. Anliyacaginiz ezber bozulmus oluyor. Cocuk yapma cahilligini birakin derken ki cahillik kelimesini anlamadim ama yinede yapmayacagiz saolun.

Edit: sanirim ben kalitsallik ile genetik kismini karistiriyorum. Onlar kalitsal degil diyorlar sanirim.
    Kanserin de grip gibi bulaşıcı olduğunu okumuştum, adını bilmediğimiz ve tamamen hatalı birleşmelerden dolayı ortaya çıkan hastalıklar var. Bu tür hastalıkların bastırılması gerekirken kimileri yangına körükle gidip hastalık yaratıcı genin daha dominant (baskın) olmasına yardımcı olacak şeyler yapabiliyor. Lütfen çocuklarınızın çevrelerine ve yediklerine içtiklerine özen gösterin, mutlaka bir yerde sıkıntı bulursunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 8 Kasım 2020; 13:16:51 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.