< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İki oğlumun ikiside kanser hastasi. Biri 7 biri 13 yasinda. (8. sayfa)
-
-
Allah acil şifalar versin.
2 çocuklu bir baba olarak seni çok iyi anlıyorum. Allah kimseye acılarını görmesin.
Büyük oğlumda kemik tümörü var. Gerçi öyle ölümlü bir hastalık değil ama her sene bacağından 1 ameliyat geçiriyor. Her ameliyatta kağıt imzalatıyorlar sakat kalabilirsin diye. Düşünün her seferinde aynı stresi yaşıyor çocuk. 21 yaşına kadar devam edecek.
Valla allahın gücüne gitmesin ama çocuk yapmak kumar gibi. Bunun hastalığı var. Sakatlığı var. Kazası ölümlüsü vs var. Hayırsız olup hadislerde acısını yaşamadı var. Var da var. Risk yanii
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 8 Kasım 2020; 20:1:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rabbim sizlere yardım etsin. İnşallah biran önce güzel haberler alırsınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ne lazimsa olursa bizlere yazin hocam. Yardimci oluruz maddi manevi
Gecmis olsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acil şifalar dilerim. hayat böyle maalesef. geldi mi, herşey üst üste geliyor. ancak
-
Allah cocuklariniza sifa, sizlere de guc ve moral versin.Allah yardimciniz olsun
Allah şifa versin oğlunuza, hepinizin yardımcısı olsun. Babanızın da mekanı cennet olsun inşallah. Dua edeceğim hem sizin için hem de herkes için...
-
Rabbimden size gönül ferahlığı ailenizle hayırlı mutlu bir hayat yaşamanızı diliyorum. Unutmayın gecenin en karanlık olduğu an sabaha en yakın olan zamandır. Rabbim yardımcınız olsun.
Allah (c.c.) çocuklarınıza sıhhat; anne baba olarak ta sizlere sabırlar versin. Durumunuzu ve gelişmeleri buradan paylaşmaya devam ederseniz takip etmeye çalışacağım.
-
Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun.
Kanser benim bildiğim belirli bir yaştan (18 ve üstü) sonra çıkıyordu, 7 ve 13 yaşındaki insanlarda çıkması çok ilginç ya
Neyse allah şifa versin hocam
Babanız içinde allah rahmet eylesin.
Bazen insanlar hayatı şaka gibi bir modda yaşarken birden bire etraflarında cereyan eden hayatın soğuk gerçeklerini tecrübe edip bambaşka insan olup çıkıyorlar.
Çok geçmiş olsun, yaşadığınız süreç inanılmaz zor. Burada ne kadar okusak da başımıza gelmeden durumun vehametini anlamak çok zor.
Ben kedimin kronik sıkıntılarından dolayı adım adım yaklaşan ölüm tarihini düşündükçe içim gidiyorken evlat acısı kim bilir nasıldır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 8 Kasım 2020; 21:12:54 > -
Allah yardımcın olsun kardeşim , dualarımız seninle inşallah abisi de kardeşi gibi iyileşecek hep böyle düşün kardeşim.
hocam 3 yıl önce bir beyin kanaması geçiren birnevi hayata daha da sımsıkı tutunması gereken biri olarak,2 yavruna da gani gani çok geçmiş olsunlar diliyorum çok acil şifalar diliyorum duacınızım hocam:((
-
Detay bile vermek istemeyeceğim benzer süreçleri eşim için geçirdik. Şuna inanın bu süreç hastalar için çok zor o kesin ancak hasta yakını için belki de çok daha zor. Psikiyatrik destek çok önemli ki siz zaten başlamışsınız. Şunu hiç aklınızdan çılartmayın. Bu günler geçecek. Zor, kolay, sıkıntılı, moralli vs ne olursa olsun bu günler geçecek. Rabbim evladınıza şifa versin. Çok çok geçmiş olsun.
Bir kez yendiniz bir daha yeneceksiniz hocam. Dualarımız güzel evlatlarınız için.
Allah yardımcınız olsun. Acil şifalar diliyorum.
Konuyu yeni gördüm. Sağlık dedikleri zaman benim için hayat durur. Kesinlikle katılıyorum sağlıktan büyük zenginlik yoktur. İnsan hastanelerde zaman geçirince bunu çok iyi anlıyor. Çok çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 8 Kasım 2020; 22:34:18 > -
Umut be hocam. Yaşama sevinci hayata bağlar o evlatları. Rabbim şifalarını versin inşallah. Çok zor. Allah sizlere de sabır versin. Atlatacaksınız Allah'ın izniyle.
-
sevgili kardeşim gerçekten okuduklarima çok üzüldüm Allah yavrularına şifa sanada dayanma gücü versin
inşallah en kisa zamanda sağlıklarına kavuşurlar
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X