Şimdi Ara

İKİ OYUNDADA AYNI HATAYI ALIYORUM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar bilgisayarımı dün formatladım ve iki adet yeni oyun indirdim oyunları kurdum crackleri tamamladım ama iki oyunuda açmak istediğimde aynı hatayı alıyorum. Framework ile olduğu söylendi fakat sildim tekrar kurdum sebebini halen çözemedim hataların ekran görüntülerini aşağıya ekliyorum.
    Konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.
    Teşekkürler.

• +++ HATA DEVAM ETMEKTEDİR
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurakDinleyici

+++ HATA DEVAM ETMEKTEDİR

Microsoft visual c++ yazılımlarının 2005 ve 2013 arası tümünü ; pc 32 bit ise sadece x86 olanları, pc 64 bit ise hem x86 ve hem de x64 olanları pcye kur. Bunları da mutlaka Microsoft'tan indir. Veya benim mega hesabımdaki bağlantıdan da indirebilirsin. Tümü Microsoft resmi sitesinden indirildi.

https://mega.nz/#!vM8CnLyI!xeBvOYyM27qBP2Yy2WInKGsK3LXy3-MjzC9vB-UIkDE

Bunları yüklemek de sorunu çözmezse oyunu yönetici olarak çalıştır. Olmazsa uyumluluk modunu aç. Oradan dene. Yine olmazsa crack i değiştir...

Bir de bazen bende oluyor ; crack yaptıktan sonra masaüstündeki simge bu hatayı veriyor ama oyunun kurulu olduğu dizindeki simge oyunu çalıştırıyor...

Şu an aklıma gelen bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu cok lanet bir hatadır... bende de vardı ama nasıl çözdüm hatırlayamıyorum.. .hangi oyunlar dersen metal gear 5 battlefield hardline gta 5 oyunlarında hata almıstım ve bunları çözebilmiştim.. hatırladıgım kadarıyla şunları yapmanı tavsiye ederim... oyunu kuruyorsunya orda redits veya extra diye klasör olur.. ya oyunun kurulum dosyalarının içinde olur yada oyunu kurdugun dizinde... her neyse.. onları kurmayı dene... ben metal gear 5 deki bu sorunu böyle çözdüm.. gta 5 teki sorunu ise indirdigim dxd9 dll dosyalarını gta 5 in ana dizine kopyalayıp çözdüm diye hatırlrıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsli_bey -- 7 Şubat 2017; 21:22:4 >
  • .net freamwork 3.5 - 4.6 ve visual c++ 2005'ten 2015'e kadar olan sürümlerin hem x64 hemde x86'larını pcnize yükleyin. ayrıca directx redist june 2010'uda yükleyin.
    orjinal oyun oynarsanız böyle sorunlarla karşılaşmazsınız.
  • farklı crack ile dene
  • C-AKBAL kullanıcısına yanıt
    Orjinal oyunlar oynayarak her oyuna 200 ₺ vermeliyim haklısın , ayda 5 oyun oynuyorum zaten babamın fabrikası var. Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.