Şimdi Ara

Iki tane kürt kiz kardesini pazarliyor nereye sikayet edebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar alt dairemize diyarbakirdan kurtler tasindi suructan geldiler bir baba abi ve 17 yaslarinda bir kiz para karsiliginda bu baba olucak adamla abisi kiza fuhus yaptiriyor nereye sikayet edebilirim sadece ihbar etsem yeterlimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paulwalks -- 29 Haziran 2016; 22:05:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• polisi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

polisi ara

Hocam sadece ihbara gelirlermiki?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli ama kanıtın olsun bence ilk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunu kanıtlayıp polisi gidersen daha iyi olur diye düşünüyorum kızda 18 yaşından küçükmüş kanıtlarsan hukuki işlem gerçekleşir diye düşünüyorum.

Not:CSB gibi duruyor ama hayırlısı
  • polis kürdün tekini umursamaz diye düşünüyorum.ülkü ocaklarına falan gidip adamları dövdürtebilirsin ama kızın başı muhtemelen dahada belaya girer.yapabileceğin bir şey olduğunu zannetmiyorum.
  • ihbar etsem polis gelir varmı böyle bişe der onlarda yokder,suç üstü yapmak lazım git karakola konuş bi müddet takip etsinler sonra enselesinler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam adresi ve irtibat numarasıyla birlikte bana ulaştırırsanız gerekeni yaparım.
  • Iyyyyy onunla sevişmek için para veren mi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Paulwalks

Arkadaslar alt dairemize diyarbakirdan kurtler tasindi suructan geldiler bir baba abi ve 17 yaslarinda bir kiz para karsiliginda bu baba olucak adamla abisi kiza fuhus yaptiriyor nereye sikayet edebilirim sadece ihbar etsem yeterlimi?

a man needs an adress
  • benzin döküp hepsini yak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.