Şimdi Ara

iki tane taşınabilir hdd bozuldu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba bende 320 gb iomega taşınabilir harddisk ve 1.5 tb western digital taşınabilir hard disk var. 2 ay önce iomega arıza yaptı bilgisayara taktığımda biçimlendir mesajı aldım. windows 7 de tara düzelt dedim ama nafile. bugünde 1.5 tblık olan harddiskim için aynı uyarıyı verdi. yine tara düzelt dedim, daha sonra iptal ettim şuan harddiskimi bilgisayar görmüyor. hdd scan programı ile tarattırdığımda baştan 2. kısım bad sector olarak gözüküyor. bu harddiskleri bilgisayarıma taktığımda bilgisayar donuyor veya biçimlendir seçeneği geliyor. biçimlendir desemde nafile biçimlendirmiyor. bi ton program denedim düzeltemedim. işin ilginç yanı iki harddiskimide samsung led tvye taktığımda içindeki dosyaları filmleri görüyorum ve izliyorum. hiçbir sıkıntısı yok. anlamadım bu işi. sorun nerede acaba benim bilgisayar mı bu harddiskleri bozdu. yardım ederseniz sevinirim...

• Başka bir bilgisayar ile deneme şansınız var mı hdd leri?
    Mümkünse xp veya vista olan bir pc de deneyin hdd lerinizi.
  • benim anladığım kadarıyla bilgisayarınızda virüs olabilir, okuma otomatik kullan sistemini bozmuş olabilir.. Bunun çözümü antivirüs ile tarama yaptırın diyeceğim başka bir çözüm aklıma gelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.