Şimdi Ara

İKİLEMDEYİM YARDIM LÜTFEN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben şimdi diğer yaz pc dizecem hemde para limiti yok tabi bu 12 sınav iyi geçerse neyse efendim şimdi annem 15 tatil karnesi felan iyi gelirse ps3 alırnımş yani slim ps4 almıyacam zaten onunda konusunu açtım oyunları pahalı olacak felan kendi pahalı filan felan birsürü sebep şimdi arkadaşlar sizce hem ps3 alıp hemde yazın pc dizemmi ?

• Nashiva kullanıcısına yanıt
    hele bi sınavları hallette o iş kolay
  • daha yaza kaç ay var bencede sınavları geç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nashiva

Beyler ben şimdi diğer yaz pc dizecem hemde para limiti yok tabi bu 12 sınav iyi geçerse neyse efendim şimdi annem 15 tatil karnesi felan iyi gelirse ps3 alırnımş yani slim ps4 almıyacam zaten onunda konusunu açtım oyunları pahalı olacak felan kendi pahalı filan felan birsürü sebep şimdi arkadaşlar sizce hem ps3 alıp hemde yazın pc dizemmi ?

Ayni sikintiyi bende yasiyorum galiba 8 e gectin Bende bir daha ki yaz dizecegim o yuzden sabret. Ve ayrica bu sene daha kolay olacak taze bilgiler ile sinava girecegiz yani sikinti yaratma otur ders calis (bende dahil) sonra gerisi gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende geçtim ve bende bekliyorumbu durum bana komik geldi
  • ve bu arada daha önümüzde bir sürü zorluklar var YGS lise herşey bende alırsam pc ye kafa yomayacağım benim iş inişli çıkışlı yani her an pc yi alabilirim belkide almayabilirim ama önce sınav
  • Nashiva kullanıcısına yanıt
    Ps4 oyunları pahalı olmuyacak niye böyle düşünüyosun ilk çıktıgın gün pahalı olur sonradan ucuzlar yeni nesil sistem diye oyunlar 300 400 tl olmucak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • BENDE 8 E GEÇTİM ( OKULA GEÇ YAZILDIM)
    ama ben bunu alıcam

İKİLEMDEYİM YARDIM LÜTFEN :(

pazar günü :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.