Şimdi Ara

ikinci Ekran hakkında ( vga + hdmi )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler.Ekran kartım harici asus R7 oc 240 4GB. Masaüstü bilgisayarıma VGA ile bağlı HP marka monitor bulunmakta. Bir de philips 43pus6262 marka bir LED tv'im var. Benim ekran kartımda vga dan hariç olarak HDMI ve DVI çıkışları bulunuyor. Ben de hdmi kablosu alıp ekran kartımdan televizyona kabloyu çektim ama ne yaparsam yapayım led tv de hep sinyal yok uyarısı alıyorum. Philips tv yi bilgisayar algılıyor ama görüntü alamıyorum. Bu konuda yardıma ihtiyacım var lütfen teknik bilgisi olan insanlar varsa yardımcı olabilir mi ?

Şimdiye kadar denediklerimi de yazayım. Source yani kaynak tuşu ile hdmi portlarını denedim her şekilde. Ekran kartı driverını güncelledim. Daha kaliteli bir hdmi kablosu aldım onu taktım yine görüntü aktaramadım. Bu algıla tanımla, ekranı yinele, genişlet olaylarını zaten yapıyorum hdmi kablosunu taktığımda. Sonra televizyonu önce açıp bilgisayarı sonra açmak falan bunları da yaptım bunların hepsini yaptım ama görüntü alamadım. Acaba hdmi ve vga aynı anda çalışmıyor mu ki diye vga yı söküp tv yi açtım yine olmadı... Çok araştırdım yani ama yapamadım bilgisi olan veya aynı ekran kartını kullanan bir vatandaş var ise yardımcı olursa çok sevinirim. Yardım etmezseniz kendimi fururam.[b]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kween -- 15 Şubat 2018; 15:15:11 >

• Basit şeyler gözden kaçabildiğinden soruyorum kabloyu denedin mi farklı bir cihazda çalışıyor mu ?
  • onurarli kullanıcısına yanıt
    Denedim farklı cihazda laptopda çalıştı evet bu bilgisayar masaüstü olduğu için kaçırdığım bir ayar var galiba
  • konu hala güncel.
  • windows+p tuşunu kullanarak mod değiştirmeyi dene.

lcd tv nin kumandasından input tuşu ile bağlantı yaptığın hdmı portunu seçmeyi dene

asus ekran kartının driverini asususn kendi sitesindeki ile değiştirmeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.