Şimdi Ara

İkinci el çamaşır makinesi alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öğrenciyim ikinci el çamaşır makinesi ve buzdolabı almaya gittim bugün.
    Buzdolabı siemens marka çamaşır makinesi arçelik marka. Kapora verdim cuma günü getirecekler eve. Geldiklerinde nelerini kontrol etmeliyim sonra bozuk falan çıkmasın? Nasıl bir yol izlemeliyim aldıktan sonra 3 gün sonra motorunun arıza yapması vs. Gibi durumlar gelir mi başıma? 100 liralık daha masraf yapabilirim ikisine de ama daha fazla masraf çıkarma ihtimalleri var mı?
    Adam gelip deneriz çalışmazsa almazsın diyor ama aldıktan sonra da garanti vermiyor.
    Her birini 250 liraya aldım fotoğraflar ekte
     İkinci el çamaşır makinesi alıyorum İkinci el çamaşır makinesi alıyorum İkinci el çamaşır makinesi alıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yapabilecek olan var mı yarın gelecek ürünler :(

• Çamaşır güzel bir model değil, ama öğrenci işini görür. Çamaşır makinesi su alıyorsa, ısıtıyorsa ve motor dönüyorsa tamamdır. Ancak no frost buzdolabının hatasız olduğunu ancak 1 hafta gibi bir sürede anlayabilirsiniz. Eğer defrost ısıtıcısı arızalı ise hava kanallarının buzlanmayla tıkanması ve sizin alt bölümün soğuyamadığını anlamanız 1 hafta 10 günü bulur. Buzdolabını imkanınız varsa no frost olmayan, yani statik bir modelle değiştirirseniz daha sağlıklı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Çamaşır güzel bir model değil, ama öğrenci işini görür. Çamaşır makinesi su alıyorsa, ısıtıyorsa ve motor dönüyorsa tamamdır. Ancak no frost buzdolabının hatasız olduğunu ancak 1 hafta gibi bir sürede anlayabilirsiniz. Eğer defrost ısıtıcısı arızalı ise hava kanallarının buzlanmayla tıkanması ve sizin alt bölümün soğuyamadığını anlamanız 1 hafta 10 günü bulur. Buzdolabını imkanınız varsa no frost olmayan, yani statik bir modelle değiştirirseniz daha sağlıklı olur.

Çok teşekkür ederim güzel yorum ve bilgilendirmeniz için, aldığım yerde pek buzdolabı modeli yoktu aslına bakarsanız. Cevabınız tam istediğim bir cevap oldu çok teşekkür ederim sağlıkla kalın

• Hayırlı olsun saglamsa iş gorur

• quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Merhabalar. 1500TL segmentinde Electrolux EWF1286LEW, AEG L87494EFL ve Profilo CMG140DTR tercih edebilirsiniz. Kendi fiyat aralığındaki en iyi makinelerdir.

Çift su girişli makine seçeneği maalesef az. Keşke olsa da tercih edebilsek. Gerçi çoğu çift su girişli makine sadece 60'C ve üstü programda sıcak su alıyor. O yüzden çok büyük bir katkısı olmuyor tasarruf üzerine.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    abi seni burada buldum en son buraya msj atmışsın çok acil yorumun lazım o yüzden takipteyi 2 haftadır makine bozuk cevabına göre hemen almam lazım :( yardımcı olursan çok sevinirim ....

abi, cevabın için teşekkür ederim .... söylediğin makineleri inceledim sonuçlar şöyle :

EWF1286LEW : 1400 - 1500 arası

Profilo CMG140DTR : 1200 tl

AEG L87494EFL : 1650 - 1750 arası (en yüksek bunun fiyatı )

bunların birbirine üstünlükleri varmı ? varsa nelerdir ve sen en çok hangisini tavsiye edersin ? (gerçi sen AEG diyorsun ama yinede söyleyeceklerin çok önemli bu arada benide aeg ye sevdalı yaptın hiç bakmadığım bir maraka sıcak gelmeye başladı sayende )

birde önceki yorumlarında AEG L75280FL makinesini önermişsin oda 1300 -- 1350 tl civarlarında biriki yerde var onun bu yukarıdakilerden farkı nedir ? AEG L75280FL de galiba xxl büyük taburluydu oda alınabilir mi ?

yaptığın yönlerdirmelerle bugün yarın makineyi alacağım kısmetse ama çok araştırıyorum kötü yıkayan bir makine almaka istemediğimden ö yüzden yorumlarını çok önemsiyorum ... şimdiden çoook teşekkür ederim ....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.