Bildirim
ikinci el GÜNCELLE düğmesi gelmiyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
Artık 2. el ilanları DH Premium olmadan düzenlenmiyor. Citizen'e mesaj atarsanız 1 haftalık deneme paketine ücretsiz sahip olabilir ve bu sayede konunuzu düzenleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 888888888888999*9 -- 22 Mart 2015; 17:32:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yukarı. bende de 4 gündür gelmiyor. forum desteğe sordun mu ? -
Cumartesi günü sordum, cevap gelmedi henüz.
Ömürcan nickli arkadaş yukarıda artık DP Premium gerekiyor demiş.
İkinci el'de aynı ilanları tekar tekrar açanlara denk gelmiştim bu yüzden olabilir.
Eğer artık gerçekten DH Premium gerekiyorsa o iş yatar bence. Ben toplamda 2 parça ilan koydum zaten burada ticaret yapan firmamıyız ki, ne premiumu bide ona mı para vericez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cstn -- 22 Mart 2015; 17:49:25 > -
yukarı. -
quote:
Orijinalden alıntı: cstn
Cumartesi günü sordum, cevap gelmedi henüz.
Ömürcan nickli arkadaş yukarıda artık DP Premium gerekiyor demiş.
İkinci el'de aynı ilanları tekar tekrar açanlara denk gelmiştim bu yüzden olabilir.
Eğer artık gerçekten DH Premium gerekiyorsa o iş yatar bence. Ben toplamda 2 parça ilan koydum zaten burada ticaret yapan firmamıyız ki, ne premiumu bide ona mı para vericez.
Ocakta ikinci el satıcılarına hediye 1 yıllık premium verildi almadınız mı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syntax 1907 -- 22 Mart 2015; 18:39:55 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayır, haberim olmadı öyle bir olaydan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X