Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Etme eyleme kardeş duysun ailen ne olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesincır

Bu adamla oynamaya kalkma. Tecrübeli dolandırıcı. Fena yapar seni. Haklıyken suçlu olursun. Yine ne olduğunu anlayamazsın. Adamın evinin olduğu yere bakan karakola git anlat derdini.

+1500

• 17 yim de yani değişik şeyler yaptım. Anlatacağım. Şöyle de bir şey var ; iyi ki beni kandırdığı gün onu tekrar görmedim. Vallahi katil olacaktım

• Ya bilirsin aileleri . Olumsuz bilgilerini sunup her şeye kefil olmanı beklerler . Sonra bir şey olduğunda kendilerini rahat hisseder, ölümüne "ben demiştim" cümlelerinden kurarlar

• Eyvah ya bizimkiler süpriz yaptı bugün tatile tekirdağa gidiyoruz . Adamın şansına yaptığıyla kaldı .

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Eyvah ya bizimkiler süpriz yaptı bugün tatile tekirdağa gidiyoruz . Adamın şansına yaptığıyla kaldı .

Ciddi misin? :D
  • 1. olarak geçmiş olsun.
    2. olarak adamın bilgilerini kurcalamışsın, tamam sorun yok. dinsizin hakkından imansız gelir ancak, adama şantaj yapmaya kalkarsan suçlu olursun.
    3. olarak, adama şantaj sonunda adam senden şikayetçi olabilir. ve bunun cezası çok ağır. Kanunsuza kanundışı yanaşma.
    4. olarak, laptop ve elindeki tüm belgelerle birlikte herşeyi özetleyen bir dilekçe yaz. dilekçeyi savcılığa yazman gerekiyor. Adaletten şaşma.
    5. olarak, suç duyurusu ve şikayetinden sonra, kişi seninle anlaşmak isteyebilir ve paranı alabilirsin. paranı alır şikayetinden vazgeçersin.
    6. olarak, yüzde seksen ailen savcılığa suç duyurundan sonra olayı öğrenecek ve duruma dahil olacaklardır.
    7. olarak, adam savcılıktan korkmaz ve paranı ödemezse, şikayetinden vazgeçmezsen kişi ceza alacaktır. Belkide hapisten para cezasına değil, direk hapis cezası alacaktır.
    8. olarak, üzerinden çok zaman geçmiş. savcı sana bu güne kadar aklın neredeydi, niye hemen gelmedin diyebilir.
    9. olarak, bence herşeyi unut. laptobu olabildiğince hızlı elinden çıkar. aksi halde her eline aldığında aklına gelecek ve moralin bozulacaktır. daha çok gençsin. umarım son olur ama daha çok dolandırıcı insanlarla karşılaşacaksın. Bunların bazılarında uyanacak ve tuzağa düşmeyeceksin, bazılarında maalesef farketmeden tuzağa düşeceksin.
    Tekrardan geçmiş olsun.
    Tekrar söylüyorum. Şantaj sakın yapma, resimleri şurada burada ilan ederim, paramı ödiyeceksin, ödemezsen her yere eşcinsel olduğunu yazarım, resimlerini koyarım, şunu yaparım, eski iş yerlerine ve dolandırıldığın kişilere şunu bunu söylerim, elimdekileri veririm gibi şantaj olaylarını lütfen aklından çıkar. %50 ciddi bir kumardır. ya korkmaz ve savcılığa suç duyurusunda bulunursa... dakka bir gol bir. hemen polisler evini basar. tüm belge, cd, hdd, flasdisk ve bilgisayara el konulur. içinde bu bilgilerde görünürse vay haline. ki anladığım kadarıyla, yazışmalarını, resimlerinin, filan falan hep çıktısını almış ve dosya yapmışsın. üzgünüm ama bu senin için son olur. sonra adama şikayetini geri aldırtmak için şu bahsettiğiniz öpme olayı olmasın.
    Boşver. formatla bilgisayarı, sat gitsin. biliyorum çok zoruna gidecek, haksızlığa uğramak, paranın boşa gitmesi filan ama, boş ver. Allahından bulsun.
    ailenden çekinmesen, olaya dahil olurlarsa bir şey olmaz desen, hemen savcılığa suç duyurusunda bulun diyeceğim ancak, olaya onları dahil etmek istemiyorsun. bu nedenle sen sat o bilgisayarı.

• HORT
  • hortlasın usta ya, millet okusun ki şantaj gibi bir şeyin yoluna gitmesin. gerçekten tehlikeli..
    zaten daha 4 ay geçmiş.
    Ben 1 yıl sonra dava açanları biliyorum :D
    @Yandex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaskastr -- 12 Kasım 2013; 10:50:18 >
  • Eyvallah satırlar dökmüşsünüz çok sağolun . Ya artık peşinden kosmayayım eninde sonunda karşılaşacağız hak yerini bulacak , şimdi "üstüne su" durumu hakim bende :D Ailemin hiç bilmesini istemiyorum aman aman da nalet olsun ki kredi kartları yok ve sıfır telefon bile alamıyorum o derece nalet bi durum yani . Napalım şans ...

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Eyvallah satırlar dökmüşsünüz çok sağolun . Ya artık peşinden kosmayayım eninde sonunda karşılaşacağız hak yerini bulacak , şimdi "üstüne su" durumu hakim bende :D Ailemin hiç bilmesini istemiyorum aman aman da nalet olsun ki kredi kartları yok ve sıfır telefon bile alamıyorum o derece nalet bi durum yani . Napalım şans ...

KArdeşim Çok Geçmiş Konudan Ama Naptın Merak Ettim ÇÇok Geçmiş Olsun
  • omeeeer54 kullanıcısına yanıt
    Hiç bir şey dostum . Allahından bulsun . Ama dünya küçük

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.