Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

#GÜVENLİK NEDENİYLE ANAYAZIYI SİLMEK ZORUNDAYIM. SONUCA YAKLAŞINCA TEKRAR AYNI YAZIYI VE TÜM OLANLARI YAZACAĞIM.

* TEŞEKKÜRLER DONANIMHABER AİLESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakbezek -- 22 Ağustos 2013; 18:43:24 >

• Kırmızı olan yerde I7-3555 yazıyordu
  • gcmis olsn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vavien1 V kullanıcısına yanıt
    Bu yazıyor ama driver ını yüklesek olur mu ki bu ? Boş bir şey de olabilir diye düşünüyorum çünkü pentium un ismini değiştirip i7 yapan biri bunu da yapabilir yani (Çok teşekkürler bu arada )
  • Ekran kartının ismi değiştirilmiş olabilir mi acaba ? Güncelletmeyi çevrimiçi arattım ama mirage olarak aramış. Eğer ihtimali varsa tanıdık bilgisayarcıya götürüp içine baktırsam mı ?
  • büyük ihtimal işlemci driverida kötü gtx670mxnin o işlemci konulmaz
  • Laptobun tam model numarasini soylersen sana yardimci olabiliriz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Acer Aspire 5742Z

Burada detaylı bişi var ama siz daha iyi bilirsiniz : http://www.cnet.com/laptops/acer-aspire-5742z-4459/4507-3121_7-34421922.html
    Verdiğiniz linktekini indirdim kurdum , sonuç :

• driver 2008den kalma
    Ya olmayacak eminim ama olursa var ya çok felaket sevaba girersin kardeş sağol yine de
  • burakbezek B kullanıcısına yanıt
    şom ağızlılık yapma hocam orda gtx670m yazıyo nasıl olduysada hadi hayırlısı
    Verdiğiniz son linkteki şeyi indirdim. 2 kere kurdum ama sonuç aynı ya :/
  • gene ndir dene gerekirse eski driverlari dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 19 Ağustos 2013; 22:01:35 >
  • Ben bu adamı nasıl bulurum ya o da önemli hayattan zevkim sıfır şuanda ya lanet olsun böyle pislik insanlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: amönyak

gene ndir dene gerekirse eski driverlari dene

Hiç birini anlamıyorum ki bu lanet olasıca şeylerin. Her şey için sağolun yine de üstad ya. Benim şansıma bu makinede 670mx varsa da yanmıştır içinde kül olmuştur
  • herifin mutlaka telefonu vardır hesaplarında keriz herif bırkamış bide donanımınızı kontrol ettirin siteden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amönyak -- 19 Ağustos 2013; 22:06:36 >
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Ya bu herif "pentium " işlemcinin adını "i7 3555" olarak recek kadar fesatsa bu hesap işlemlerni de hedef şaşırtma olarak yapmış olabilir ama youtube hesaplarında 3 yıl öncesine kadar bile izlediği şeyler var . Değişik bi durum ya gördüğüm anda boğazına yapışacağım dedemin yaşında dinlemeyip kafasından kıvılcım çıkartacağım o derece
  • 118 lere de "Cüneyt Dülger" diye aratacağım bişi çıkarsa iyidir ya bide bunu gps ile bulabilir miyim ki ?
  • Dostum bu pc i7 ddegil ve harici ekran karti da yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.