Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim sen laptop'u almadan önce yazmıyorsun da kazıklandıktan sonra niye yazıyorsun? Burda bilgisayardan anlayan yüzlerce üye varken böyle kazıklanmak niye?
  • Gece aradım , uyumam gerekiyordu pc yi kapattım. Bi sonraki gün de full düm ve işi olduğunu, öğlen buluşabileceğini söyledi . Ben de baktım bi problem yok gibiydi yani aceleye de geldi aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD4000 7.2 alamaz.Aç bi crysis bakalım.Kasmazsa garanti ekran kartı çalışıyordur.Adamın kızı sçmş bilgisayara format lazım ama google ı açık :D
  • yarın şirkette aramayı düşünüyorum 118li hatları

• crysıs kaldıracak kadar iyi olduğunu bilmiyorum da gta san andreas ı high da kasmıyor ki normal yani anca denir sanırım

• Abi sende baya safmışsın.i7 ve GTX670m i nasıl 850 liraya alacaksın :D intelde nvidiada tanıdığın olsa o kadar ucuza alamassın.320 gb olması zaten kabak gibi ortada yalan olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

crysıs kaldıracak kadar iyi olduğunu bilmiyorum da gta san andreas ı high da kasmıyor ki normal yani anca denir sanırım

san andreasda nasıl kasacak.Bir sistem 32 bit.anakartın chipsetleri doğru yüklenmemiş.Kız bilgisayarın içine etmiş :D
  • burakbezek B kullanıcısına yanıt
    hocam bir de adamın gmaile girebiliyormusun şu an
  • burakbezek B kullanıcısına yanıt
    ilk önce arkadaşların dediği gibi win 7 64 bit kur sonra driverlerle ugrasmana gerek yok driverscanner vb programlar var (taviyem driverscanner) onu kur internetten çakma keyle premium yap sonra tıkla scannere bulsun gerekli olan bütün programları hepsini kurdurt dahada olmassa amcayı bul laptop ve kızmış demir yardımıyla amcanın kolunu kopar.

1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhayldz34 -- 20 Ağustos 2013; 1:10:03 >
  • Bir dakika.Adam GTX670M i sonradan takmış olabilir.Recep baltaşın videosu vardı sökme takma işlemi ekran kartı.Ama taktıktan sonra driver için modifiyeli bios mu ne gerekiyormuş.Belkide taktı biosu kurmadı.Acer pentiuma gtx670m koysa intel dava açar ihtilal çıkar.
  • quote:

Gece aradım , uyumam gerekiyordu pc yi kapattım. Bi sonraki gün de full düm ve işi olduğunu, öğlen buluşabileceğini söyledi . Ben de baktım bi problem yok gibiydi yani aceleye de geldi aslında

ahhh ahhh, çok geçmiş olsun, ızdırap olur adama.
  • quote:

"amcam polis " ibaresine kimse inanmıyor ki artık üstad :( bana bunun gps verisi falan lazım direkt yakasına yapışırsam isim daha kolay olur ya

Savcılıktan yazılı karar olmadan kimsenin cep telefon numarasını konum olarak göremezsin.Sen bana adamın telefonunu özelden yolla adresini bulabilirim belki Cuma"ya kadar.Zira sadece avukatlara özel bilgisayar programı var haciz islemleri için var telefon numarasından adres görebiliyorsun.

• sakın format atma. götür emniyete durumu anlat ilan fotoğraflarını falan göster. savcılığa suç duyurusunda bulun. format atarsan o zaman kazığı yemiş olursun. görüştüğün telefon numarasını falan ver direk bulurlar zaten. senin kendi kendine çırpınmana gerek yok.
  • Çalınmış laptopu sana satmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıntı çıkarsa elinden alırlar belki çalanı bulurlarsa paranı alırsın hem niye sıfır almadın? nakit para peşin ödemeylede satıyorlar...
  • Cok gecmis olsun. Adamlar iyi calismislar.
    Bana kalirsa sakin format atma. Suc duyurusunda bulunursan lazim olabilir.
    Ailen elbette ilk basta kizar soylenir. Ama sana destek cikarlar.

• o ekran kartıyla o puanları nasıl almış hayret kardeşim format at anlarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JerryC

o ekran kartıyla o puanları nasıl almış hayret kardeşim format at anlarsın

işlemci p6200 ise 3 yaşında bir notebook DDR3 ram destekli... 2 çekirdek 2 iş parçalı...
    http://ark.intel.com/tr/products/50176/Intel-Pentium-Processor-P6200-3M-Cache-2_13-GHz
    bence o model değil... Q3 2010 işlemci kullanan giriş seviyesi bir model...
  • quote:

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM

quote:

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM
    Üretici kısmında ve sürücü sağlayıcı kısmında Demo Forge yazıyor. Bu yazılım anladığım kadarıyla sanal video sürücüsü üreten birşey. Yani o kart sanal olabilir. Yüklü progamlara bir bakarmısın şu program var mı? Ayrıca hiçbirşeyi silme ve format atma.
    http://www.demoforge.com/dfmirage.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesincır -- 20 Ağustos 2013; 2:11:37 >

• Madem yasın kucuk soyle anlatıyım. İki tane secenegin var. Notebooku kullanmaya devam ediceksin. Bu durum sana tecrube olucak.
    Yada ailenide isin icine katıp koltugune aleti alıp adliyenin yolunu tutucanz Odan sonra devamı gelir ama nolur sonuc alırmısın ne zaman alırsın kestiremem. Sana tavsiyem Ailenin dırdırını cekmektense olayı sineye cek!! daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.