Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam karamsarlığa kapılmanızı istemem ama dolandırılmışsınız. O makinenin içiden Gtx 670 çıksın anırırım burda. Siz adama ulaşmaya çalışın ulaşamazsanız polise gidin bence.
  • Mahmutcancingi formatlayın namussuzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok teşekkürler ya cidden şu gorduklerimden sonra siz ve sizin gibilerini görünce sarılıp ağlayasım geliyor. Adamla iskelede karşılaştık . Ben de vapurda eşlik edeyim dedim. Vapurdan indiğinde parayı aldıktan sonra arkamı bakmadan vapura gittim ve sonra farkettigimde ulaşamadım. Şimdi elimde bi isim var ve bunu 118 e sorup bulmaya çalışacağım da bulduktan sonra nasıl ulaşırım o meçhul ve bizim aile tüm bunları bilmiyor ; "faturasını niye almadın" diyorlar. Keşke o kadar bilgisiz olsaydım diyorum bugün çok masum geliyor. Bi yolunu bulur da alırsam parayı mutlaka yazarım çok teşekkürler

• ailemin duymaması gerekiyor. Yaşım 17 ve eğer başvurursam işler sarpa saracak. Kendi imkanlarım ile ulaşmaya çalışacağım ya mecbur

• yok kardeş imkansız ya bundan daha olumlusu ama yine de baktıracağım

• Format çak ortaya çıkacak o yüzden açmaya gerek yok riskli iş

• 64bit ve w7 yükleyeceğim dimi ? Ya atılır da şimdi bu herifin bilgileri var youtube hesabında gmail yazıyor açık ve google da da açık

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

64bit ve w7 yükleyeceğim dimi ? Ya atılır da şimdi bu herifin bilgileri var youtube hesabında gmail yazıyor açık ve google da da açık

Onun adina mail filan at dostum.
    :) biseyler ogrenirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mail açık bırakmamıştır da youtube ve google da oturumları açık ki tutulmayan platformlar ya o yol da tıkalı gibi

• Acer 5742z kullanıyorum,performans değerleri resimde ki gibi,siz bilgisayara format atmadan olduğu gibi bırakın,emniyet müdürlüğüne gidip olayı olduğu gibi anlatıp suç duyurusunda bulunun,o modelin o işlemci ve ekran kartına sahip olmasının imkanı yok,bu da dolandırıldığınızın delili olur.

https://store.donanimhaber.com/ca/84/2f/ca842f7229c12de1545142fb4e22bea8.JPG

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talatcaner -- 19 Ağustos 2013; 23:57:51 >

• quote:

çok teşekkürler ya cidden şu gorduklerimden sonra siz ve sizin gibilerini görünce sarılıp ağlayasım geliyor. Adamla iskelede karşılaştık . Ben de vapurda eşlik edeyim dedim. Vapurdan indiğinde parayı aldıktan sonra arkamı bakmadan vapura gittim ve sonra farkettigimde ulaşamadım. Şimdi elimde bi isim var ve bunu 118 e sorup bulmaya çalışacağım da bulduktan sonra nasıl ulaşırım o meçhul ve bizim aile tüm bunları bilmiyor ; "faturasını niye almadın" diyorlar. Keşke o kadar bilgisiz olsaydım diyorum bugün çok masum geliyor. Bi yolunu bulur da alırsam parayı mutlaka yazarım çok teşekkürler

rica ederim hocam her zaman.telefon numarasını ogrenin ve akrabanızın komiser oldugunu ve kişiyi aldatıp urun satmaktan tazminat davası açacagım diyin 118 den kişiye ulasırsanız boylelerinin kökünü kurutacaz evel allah forumun 2. elindede sorunlu alısverislerde boyle uyanık kişiler var.

• ya tamam giderdim de ailemden bi kısım parayı sağladım ve sürekli "faturalı al" falan gibi diyerek tüm sorumluluğu bana yüklediler. Şimdi ihbar etsem aileme de gelecek bu haberlerin sesi ve daha pişman olacağım

• "amcam polis " ibaresine kimse inanmıyor ki artık üstad :( bana bunun gps verisi falan lazım direkt yakasına yapışırsam isim daha kolay olur ya

• burakbezek B kullanıcısına yanıt
    söylenecek çok şey var ama sizin durumunuzda bu olayı bir tecrübe olarak görmek en iyisi,paylaşım da bulunmanız da diğer arkadaşlar için tecrübe mahiyetinde.

Yaklaşık iki senedir bu laptop'ı kullanıyorum,win 7 ultimate 64 bit kurdum,2gb ram ilave ettim,intelin sitesinden işlemci ve grafik güncellemelerini yaptım Call of Duty 2,FlatOut 2 gibi oyunları da akıcı bir şekilde oynadım.Bunları niye yazıyorum bir nebze teselli olabilir belki,internet,dizi,film gibi işler için almıştım ve ben memnunum.Hakkınızı yasal yollardan aramayacaksanız diğer yollara da başvurmayın,ne olacağı belli olmaz,geçmiş olsun.
  • Çok teşekkürler . Benim pek sistematik bilgim yok da sizden arada bi yardım alabilir miyim sakıncası olmazsa(sıkmam fazla)

• burakbezek B kullanıcısına yanıt
    Elimden geldiği kadar yardımcı olurum
  • Ya resmen dilenci gibi hissediyorum kendimi :) çok sağol ya

• quote:

"amcam polis " ibaresine kimse inanmıyor ki artık üstad :( bana bunun gps verisi falan lazım direkt yakasına yapışırsam isim daha kolay olur ya

hocam kesinlikle bilgisayara yeni bir işletim sistemi falan kurmayın format falan atmayın adam tum bilgileri orada vardır.
    ailenize bu durumu sakin bir şekilde anlatın ilk baslarda size kızacaklardır ama sonradan tabiki destek vereceklerdir.
    gidin emniyete durumu iyi bir şekilde anlatın.gerçektende emniyette polis tanıdıgnız varsa eş dost onun aracılıgı ile kolayca bulursunuz :)
  • ya ikna etmek için çok çırpındım aileme karşı , şimdi olayları öğrenirlerse çok kötü olur ya her şey hallolsa da bi kalıcı şeyleri olur kötü olur . Olmadı idare etmeye çalışırım adamı bulana kadar. Facebooktaki sayfamda da bi reklam yapar, bu bulma şeylerinden anlayanlar varsa bi ayar yapmaya çalışırım ya

• Hocam Turkcell in bir servisi vardı hatta 118 lerin de var bildiğim kadarıyla. Cep telefonu numarasını söylüyorsunuz size kime ait olduğunu söylüyorlar numara varsa bir deneyin isterseniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.