Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk mesajdan beri okuyorum takipteyim sonu nereye gidicek bu işin merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 71c -- 22 Ağustos 2013; 11:17:10 >
  • bencede işi bilen birine danışsan daha iyi olur
  • Anayazıyı sildim. Bilen biliyor ve bence takipte kalın. Umarım olumlu bir şey olacak :)
  • Bu da kendi hazırladığım belgelerin toplamı. Yaklaşık yarım kilo kadar var (Yazılı tarafı bilerek çekmedim )
     İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM
  • o bilgisayardaki harici ekran karti 670mx degil veya yok adam fake driver kurmus demoforge diye aratinbu driver sayesinde skorlar yuksek gozukuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 2008 yılında çıkan Driver nasıl gtx670mx driveri olur sanalda olsa

• amönyak A kullanıcısına yanıt
    Valla ilk başta ben de gördüğümde dedim kendime "Allah allah hem i7 hem ekran kartı yeni ama bu sürücünün tarihinde niye 2008 yazıyor "falan diye de sonra o oranlamaları görünce (6.3 yazıyordu kocaman :D) beeynim numaraya gitti . 2gb ekran kartı istiyordum ama 1 olsa bile kaubl edecektim pc yi begenmiştim o fake haliyle
  • Geçmiş olsun sahibinden.com da en güzel get üzerinden almak. O sitede dolandırma olayı çok oluyor. İşlemci modelini ve işlemci skorunu değiştirmek maalesef çok kolay.

Hatta şikayetinizde bunuda anlatın ki nasıl olduğunu anlasınlar. Öyle şey olur mu demesinler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mila12 -- 22 Ağustos 2013; 23:03:39 >
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Adam işlemci modeli ve skorunu değiştirme yönergelerini mailine kaydetmiş. Mesela ben bunu polise versem paramı alabilir miyim bu mantıkla ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Adam işlemci modeli ve skorunu değiştirme yönergelerini mailine kaydetmiş. Mesela ben bunu polise versem paramı alabilir miyim bu mantıkla ?

Sen bi cesaret edip polise gidebilsen her türlü alırsın paranı
  • Git al paranı bence

• donhak D kullanıcısına yanıt
    Oyle yapsam rahat da şimdi aile duyacak tonla laf falan aman aman ... Kendi işimi kendim halletmeliyim sanırım
  • quote:

Kayıt edilme tarihleri felan yazıyordur orada. Sahibinden.com da yazışmalarınız var ise onlarıda ekleyin.
  • mila12 M kullanıcısına yanıt
    Sahibinden.com da yazışmadık dogrusu. Direkt aradım numarayı . İlan verilen isim "Ceyda" . PC nin ismi de "CEYDA" olarak kayıtlı , gerisi bende
  • quote:

Sahibinden.com da yazışmadık dogrusu. Direkt aradım numarayı . İlan verilen isim "Ceyda" . PC nin ismi de "CEYDA" olarak kayıtlı , gerisi bende

Bu işi daha fazla uzatma bence her geçen gün senin aleyhine işler bilesin.
  • Bu adamla oynamaya kalkma. Tecrübeli dolandırıcı. Fena yapar seni. Haklıyken suçlu olursun. Yine ne olduğunu anlayamazsın. Adamın evinin olduğu yere bakan karakola git anlat derdini.
  • aynen öyle düşünüyorum ben de . Adamın beyni zehir gibi ama bende de beyin var sonuçta. Tedbirli davranacağım . Teşekkürler :)

• quote:

aynen öyle düşünüyorum ben de . Adamın beyni zehir gibi ama bende de beyin var sonuçta. Tedbirli davranacağım . Teşekkürler :)

Hocam sizin yas 17 idi. Karakola gitmek istemiyordunuz evdekiler de isin icine girecek diye?

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.