Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallahi gerizekalılığıma geldi. Hatta netten kartı araştırdım fiyatı zaten 900 falandı. Ama saat geç olduğundan fazla da bakamamıştım adamla da konuşup yatmam gerekiyordu. Öyle yaptım, aceleye getirdim bi mallığım aslında herkes benm gibi kek olmaz adam şanslıydı
  • PC'ye geçtiğimde Ö.M'den haberleşelim istersen.Böyle bir vakayla karşılaşmıştım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi bir şey yazamam anlayın beni çünkü bişi olur görürse konuyu her şey iptal olur . Her şeyi hallettiğimde geniş anlatımla derleyeceğim hepsini. Merak edenler konuyu favoriye atsınlar buradan duyururum. "Starbucks CWF" si gbi değişik bişi olacak bu da sanırsam
  • empire1530 E kullanıcısına yanıt
    Yazarsın dostum aklında olayım :)
  • geçmiş olsun.
  • captainmrg C kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Ben zaten meraktan çatladım ne oldu ne bitti diye o herifi bulursam

• Öyle ılıkları çivili sopa ile haşlıyacaksın hocam

• kardeşim istersen özel mesajdan numaranı at ben ararım seni uygun oldugum zaman uzun uzun anlatırım :)
  • Merak eden özel mesajdan numarasını yazsın whatsapp den konusuruz :)
  • oralarda her taraf kamera dolulur her türlü eşgalini çıkartabilirsin savcılığa git suç duyurusunda bulun sahibinden.com dan ilanı tekrar ilan numarası ile çıkart eşgalinden ver adamı hiç olmazsa rahat rahat dolaşamasın
  • Eyvah eyvah. Maillerini kontrol ettim 2010 yılına kadar. Birden çok şirkette işe girip müşterilerin paralarını kendine çekip işle baglantısını kesmiş. Bir çok işveren "Cüneyt bey siz dolandırıcı msıınız neden müşteriler havale ettiklerini geri istiyor" gibi şeyler yazmışlar ...
  • telefonundan ulaşamıyor musun hala adama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O işi hallettim ben :) 2010dan bu yana 6dan fazla numara değiştirmiş ve beni işlettiği numara da bilgilerinin bir çok hatta kullanıldığı bir arap insana aitmiş(donanımhaberden bi arkadaş sağolsun baktı bu hattın bilgilerine) böyle ya adam pisliğin teki çıktı

• Küfürlü bi atasözü varda söylemek istemiyorum :D . Minareyi yıkan kılıfını hazırlar derler ya. sen burda böyle muhabbet edeceğine aklınıbaşına devşir. adam ayak üstü seni 2. kez gibmesin. Yarın adam akıllı hallet. bazı şeyler için çok geç kalma
  • Geçmiş olsun.
  • Hahaha :D ben de onu düşünüyorum da adam millete "tam pasifim" falan yazmış yani kalkmıyormuş. Bisiler yapacağım ya ben kapsam adamıyım :D

• teşekkürler usta

• Öncelikle geçmiş olsun. Acı da olsa sizin için iyi bir tecrübe olmuş. Son gelişmelerden haberdar edin bizi.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.