Şimdi Ara

İKİNCİ EL LAPTOP ALIRKEN DOLANDIRILDIM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
5
Favori
9.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu takibe alın gelişmeleri yazınca (en son yazacagım tabii ) çok şaşıracaksınız :)
  • hadi merak ettik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelişmeleri en son yazacagım. Şu an olay olma aşamasında oldugundan bi aksilik olur falan diye yazmıyorum , takipte kalın teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Gelişmeleri en son yazacagım. Şu an olay olma aşamasında oldugundan bi aksilik olur falan diye yazmıyorum , takipte kalın teşekkürler :)

İlk mesajdan beri takipteyim
  • Takipteyiz

• Eyvallah :)
  • Çalıştığı yerden kaldığı otelin parasını vermemeye kadar, birsürü telefon hattı açıp borçlarını ödemeyip icralık olmalarına kadar adam 0 dan 1000 e kadar pislik içinde. Dolandırdığı kişilerin de mail adreslerine ulaştım hadi bakalım neler olacak
  • adam tam bir pislik çıktı rıza baba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napıyon burak adama grup mu yapıcaksınız dolandırdıklarıyla _?
  • oraykt kullanıcısına yanıt
    Yok ne işim olur öyle şeyle :D Güzellikle anlaşmayı planlıyorum ne kadar rahat o kadar iyi yoksa hayatı yanar. Sağlam şeyler var elimde(döküman/bilgi yani :D Yanlış anlaşılmasın :D :D )
  • Adamın ağzını burnunu mu dağıtıcanbyoksa Çin işkencesi mi yapcan yoksa yoksa insanlar konuşarak anlarşır hesabı mı kolay gelsin sana

• quote:

Orijinalden alıntı: burakbezek

Yok ne işim olur öyle şeyle :D Güzellikle anlaşmayı planlıyorum ne kadar rahat o kadar iyi yoksa hayatı yanar. Sağlam şeyler var elimde(döküman/bilgi yani :D Yanlış anlaşılmasın :D :D )

burak sen bu stratejik bilginle bu sezon arka sokaklarda rıza babanın ekibinde olursun
  • amönyak A kullanıcısına yanıt
    Yok aşırı insancıl olacağım dostum sana hepsini dökerim anlatma konusunda bi ara :) Göreceksin :D (eyvallah çoktandır takip ediyorsun kardeşim)
  • r4deon kullanıcısına yanıt
    Bi yan yana gelelim şu yaptıklarımı dökeyim önüne polis sanarsın beni valla billa :D iki kişiyle yürüyütoruz operasyonu ikisi de heyecanlandı o derece :D :D
  • Csb

• popeyex kullanıcısına yanıt
    Csb nin babası olacak takip edin :D ama başıma bişi gelmeyecek şeyler yazmam lazım o yüzden forumdan arkadaşlara danışacağım bilgili olan. Cahilliğimize gelmesin aman aman :D
  • Sende ünlü oldun ha :D
    Bekliyoruz bir an önce sonuçlansın. :)
  • Ünlü falan olmayı boşver ben şu işi lehime cevireyim de başka bisi istemiyorum . Bu arada avukatlık falan hakkında bilgisi olan varsa pm atarsa sevinirim beyler ya :)

• Beyler bana avukat gibi arkadaşlar varsa öm den,facebooktan veya twitterdan ulaşsınlar lütfen. Sadece bir şey danışacağım
  • Bir gelişme daha. Şuan bendeki Acer marka laptop'u İngiltere'de çalıştığı ve İngiltere'den sınırdışı olduğu sırada çalıştığı yerden almış. İstifa kağıdı var ve bu laptopu da talep etmiş
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.