Şimdi Ara

İkinci el piyasası iyi olan, az yakan, dizel kullanımı zevkli ve masrafı az olan bir araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İkinci el piyasası iyi olan, az yakan, dizel, kullanımı zevkli ve masrafı az olan bir araç tavsiye edebilirmisiniz acaba. Ben pug 206 veya 307 dizel düşünüyordum ama sorduğum pek çok kişi alma dedi. Siz ne dersiniz. Bunun yerine önerebileceğiniz bir marka model varmı. Yada bunlarla ilgili al diyorsanız veya alma diyorsanız gerekçeleri neler acaba.
    Bütçem 15-20000 arası. İkinci el alacağım.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinansinan -- 9 Ekim 2007; 9:00:05 >

• pug dan mug dan uzak dur.ağrımayan başını ağrıtma.
  • Yorum için teşekkürler. ama gerekçerlerini de söylerseniz sevinirim. Hiç olmazsa neden almadığımızı bilelim.
  • peugeot biras narin yapılıaraçlar yaptıgı için ulkemıze gore değillerdir pek.kısa surede yıparanır araçlar.
    1.4 luk 70 hp lk dizeli de rezalet.gitmiyor.
    1.3 luk multıjet 90 hp lk motor ise super.bu motor opel corsa-g.punto da mevcut.
    dizelin kullanımı,3.20d deki gibi omadigi surece bana zevk vermıyor ancak 1.3 luk motor gercekten basarili.multijet yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyrmann

1.3 luk multıjet 90 hp lk motor ise super.bu motor opel corsa-g.punto da mevcut.
    dizelin kullanımı,3.20d deki gibi omadigi surece bana zevk vermıyor ancak 1.3 luk motor gercekten basarili.multijet yani.

Peugeot`larda multijet bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Multijet sadece fiat ve opel grubunda mevcut benim bildiğim.

Peugeotların PSA grubu içinde 1600 cc`lik 110 beygirlik dizeli var. (307 ve C4`lerin 110 beygirliği ile Focuslar bu motoru kullanıyor)
  • clio tarifine uyuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: desevigne

quote:

Peugeot`larda multijet bildiğim kadarıyla kullanılmıyor. Multijet sadece fiat ve opel grubunda mevcut benim bildiğim.

Peugeotların PSA grubu içinde 1600 cc`lik 110 beygirlik dizeli var. (307 ve C4`lerin 110 beygirliği ile Focuslar bu motoru kullanıyor)

o da öyle demiş, opel corsa- g.punto da var demiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

quote:

Karşılıklı bir yanlış anlaşılma olmuştu. Pm den hallettik Topik sahibi arkadaş 206 ve 307 üzerinde durunca ben @gyrmann`ın yazdığı multijet mesajını peugeotlar için yazmış gibi algıladım. Aslında ikimizde aynı şeyi farklı olarak belirtmişiz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: utkucay

quote:

quote:

Karşılıklı bir yanlış anlaşılma olmuştu. Pm den hallettik Topik sahibi arkadaş 206 ve 307 üzerinde durunca ben @gyrmann`ın yazdığı multijet mesajını peugeotlar için yazmış gibi algıladım. Aslında ikimizde aynı şeyi farklı olarak belirtmişiz

• sana toyota corolla d-4d dizel önericem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu___men -- 26 Ekim 2007; 21:18:06 >
  • iyide arkadaş maksimum 20bin ytl demiş 90 bg lik punto yada corsayı vermezler bence fiesta ikinci eli sağlam
  • Renault Clio Dizel HB al çok iyi kaçıyo parçası ucuz az yakar
  • Kullanımı zevkli diyorsan Fiesta, yol tutuşu inanılmaz. Ama malzeme ve işçilik kalitesinden biraz feragat etmek gerek.
  • tüm yorum yapanlara teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oluyorsunuz.
  • Getz 1.5 CRDİ 88 bg 220 tork ekonomik, sürüş zevki, donanım, performans(hemde ne performans) ne istiyorsan varr ikinci elde haa deyince satabileceğin bir araç ve ucuz daha ne anlatayımmm
  • clio alabilirsin
  • Fiat Marea JTD Hyundai Accent veya Clio Dizel alabilirsin. Peugeot alma da. Çok kişi şikayet ediyor. Arlkadaşımın babasında 2007 peugeot var memnun değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.