Şimdi Ara

ikinci el satışlarda güvenilirlik nasıl sağlanır,neler yapmak gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün fotoğraf makineki sattım, iki tane hoşuma gitmeyen durum oldu
    1-eskiden sanalpazar yüzde 5 alıyordu, şimdi yüzde 5+vergi yani 5.9 alıyor
    2- kargolama yaparken görevli özellikle uyardı sıkı sıkı paketle diye, nedenini sorduğumda 2.ellere sigorta yapılmadığını söyledi, yani anladığım karadıryla 5000 tlye bir cihazı sanalpazar vs ile göderirken kargo şirketi düşürür kırarsa avucunuzu yalıyorsunuz. gitti gidiyor, sanalpazar, sahibinden alış-satış konusunda güvenlik sunuyorlardı, ya da ben öyle sanıyordum. şuan gözümde güvelik sunmaları falan da kalmadı.
    ayrıca son zamanlarda özellikle sanalpazar hakkında bir sürü olumsuz haber okuyorum, her seferinde satıcıyı mağdur edecek şekilde davranıyorlarmış. ürün satarken hem mağdur olup üstüne bir de komisyon yiyeceksek ne anlamı kaldı?

benim öğrenmek istediğim şey ikinci el bölümünde önce para sonra kargo şeklinde satış yapmak için neleri sağlamalıyım?
    benim üçkağıtla yalanla dolanla işim yok, sık sık ürün de satmıyorum. ama gerekirse sırf olumlu referans almak için bazı ufak şeyleri oldukça ucuza satabilirim. 10-20 liradan başlayıp kademe kademe arttırmak bile sanalpazar vs alternatiflerden 5-10 yılda daha karlı. yaşımda 24, allah ömür verirse daha kaç yıllar ikinci el al-sat yapacağım.
    sürekli birşey alıp satmayanlar bu güvenilirliğe nasıl ulaşır?
    cevaplarınız için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enlighteray -- 20 Kasım 2015; 13:43:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.