Şimdi Ara

İkinci Kadir Şeker vakası: Tolga Daşkıran tutuklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İkinci Kadir Şeker vakası: Tolga Daşkıran tutuklandı - Sözcü Gazetesi
    https://www.sozcu.com.tr/ikinci-kadir-seker-vakasi-tolga-daskiran-tutuklandi-p42168

Alıntı

metni:
    Eskişehir'de eşini ve çocuğunu bıçaklayan Afgan uyruklu kişiyi engellemek isterken onu yaralayan Tolga Taşkıran, beş yıllık cezası onanınca hapse girdi.

• Kadir Şeker'in öldürdüğü şahıs sevgilisine şiddet uygulamamıştı diye hatırlıyorum hatta kadın bunu kendi ağzından söylemişti, sadece tartışmıştık demişti. burda afgan herif şiddet uygulamayı falan geçtim bıçaklamış zaten.

bu tarz olaylarda beni fitil eden şey, üç tane insanlığa faydasız keş birbirine giriyo, toplum bana ayar veriyo: "BUNU SAVUNMAN LAZIM!!!" diye. Kadir Şeker olayındaki kadın uyuşturucu işinden hapisteydi en son, yani çöp birisi kendisi. öldürülen zaten gene o tip biri. katil olan Kadir Şeker de yanında bıçak taşıyıp etrafa dayılanan klasik mahalle kekosu. üçü de benim gözümde çöp oğlu çöp. bu çöplerin leş kavgasından bize nutuk çekiyolar.

hep derim bu ülkede kavga görürseniz yolunuzu değiştirin. polis bile böyle yapıyo.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 26 Nisan 2024; 22:13:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

Agzina saglik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HASAN ABİ FAFORİ KULÜBÜ
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.