Şimdi Ara

İKİNCİ KEZ MAKINEMİN GÖZÜ COKDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 AY önce felan makınem bozulmus ılk göz degişimini yapmısdim dun cod5 oynarken malesef makinem tekrar gözü bozuldu epey bir zamanda yaptırmamayı dusunuyorum paramızla rezil olmakdan bıkdım artık orjınal oyun oynarken makınemı bozulur 360 ımda var dunya kadar oyun onuyorum banamısın demıyor halbukı o bozulsa gam yemem kopya oynadım ıcın ama orjınal oyun oynarken makınenın bozulması berbat bısey anca benımgıbı yasayanlar anlar bunu bole berbat otesı bır makıne gormedım her seyıyle kulli zarar makıne

• Bluray sorunu iyice yaygınlaşıyor valla, geçmiş olsun arkadaşım.

Bende 2 aydır açmıyorum makineyi, benimki bile gitmiş olabilir.
  • bende 2ıncı kez oldu ama nabalım ısde onune gecılmıyo olacagı varmıs
  • garantili alsaydın o zaman
  • Her an xbox kavgasına dönüşebilir, hafiften kokuyor.

Geçmiş olsun arkadaşım.
  • ben makıneyı aldım zaman ılk zamanlarıydı dosdum garantısı yokdu anladınmı garantısı olanında makınesı bosuluyor
  • ÖFF BE BAŞLIYCAM SONY NİN ÇARKINDAN! ALETİ SATARKEN EŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞEEEEEEEEKKKKKKKK GİBİ ÜCRET İSTEMESİNİ BİLİYOLAR AMA!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatım da ilk defa araba aldım.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: MARODANA

7 AY önce felan makınem bozulmus ılk göz degişimini yapmısdim dun cod5 oynarken malesef makinem tekrar gözü bozuldu epey bir zamanda yaptırmamayı dusunuyorum paramızla rezil olmakdan bıkdım artık orjınal oyun oynarken makınemı bozulur 360 ımda var dunya kadar oyun onuyorum banamısın demıyor halbukı o bozulsa gam yemem kopya oynadım ıcın ama orjınal oyun oynarken makınenın bozulması berbat bısey anca benımgıbı yasayanlar anlar bunu bole berbat otesı bır makıne gormedım her seyıyle kulli zarar makıne

hocam aldığın lensin garantisi olması lazım yolla yenisini versinler bende lens değiştirdim almadan kime sorduysam hepsi 6ay- 1 yıl garanti verdi
  • quote:

ben makıneyı aldım zaman ılk zamanlarıydı dosdum garantısı yokdu anladınmı garantısı olanında makınesı bosuluyor

bozuluyor da aynı yerden iki kez bozulursa yeni makina veriyorlar
  • Oha senin makinenin kaç BD okuyucu gözü var?

quote:

İKİNCİ KEZ MAKINEMİN GÖZÜ COKDU
  • ben ps3 7 aydir var Allaha sükür daha kücük bozulma bile olmadi cünkü saglam kullaniyorum sizde dikkatli kullanin bisey olmaz
  • HOME_DH e katılıyorum. her yazılanada inanmamak gerek. ps3 e çamur atar gibi yazılmış bir mesaj. ayrıca 10 aydır bende ps3 kullanıyorum. hiçbir problemle karşılaşmadım. herkes burada problemini yazıyor diye sanırsınız ki her ps3 sahibinin ps3 ü bozuluyor. kimse benim ps3 üm hiç bozulmadı diye msj yazmaz tabi :) .. ama benimkide bozulabilir neden bozulmasın. bozulursada canı saolsun beni bukadar eğlendirdiğine sayarım :) ..
  • Çok geçmiş olsun vahim bi durum üzüldüm
  • 1.4 sene önce ps3 ümü aldım ve kullanmaktayım. günde bir kere kesin açılıyor o tarihden beri hiç bir sorunla karşılaşmadım. aman nazar değmesin. sizinki de tam bir şansızlıkmış.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mistikv

quote:

7 AY önce felan makınem bozulmus ılk göz degişimini yapmısdim dun cod5 oynarken malesef makinem tekrar gözü bozuldu epey bir zamanda yaptırmamayı dusunuyorum paramızla rezil olmakdan bıkdım artık orjınal oyun oynarken makınemı bozulur 360 ımda var dunya kadar oyun onuyorum banamısın demıyor halbukı o bozulsa gam yemem kopya oynadım ıcın ama orjınal oyun oynarken makınenın bozulması berbat bısey anca benımgıbı yasayanlar anlar bunu bole berbat otesı bır makıne gormedım her seyıyle kulli zarar makıne

hocam aldığın lensin garantisi olması lazım yolla yenisini versinler bende lens değiştirdim almadan kime sorduysam hepsi 6ay- 1 yıl garanti verdi

evet mustafa kardeşime katılıyorum. lens değiştiren dükkan diyim garanti vermesi lazım. almasını biliyorlar 120 ytl.

• Benim de türkiyeden aldığım orjinal garantili ps3 konsolumun yaklaşık 2 ay önce lensi kendiliğinden bozuldu. Üstelik konsola gözüm gibi bakıyordum. yaklaşık 3 ay kullanabildim. üstelik çok sık kullanmıyordum. Servise yolladım konsolu değişip bana yenisini yolladılar. ama 1.5 ay beklemem gerekti... Araştırdım şu lens olayı oldukça sık karşılaşılan bir problemmiş. Tamamen şansa bağlı yani. inşallah 2. kez bozulmaz...
  • 1,5 yıldır konsolum var. epey uzun sure acık tuttugum, oyunla beklettigim oldu, su anda herhangi bir sorun yasamadım.

icinde blu ray diski film olup, filmin bir sahnesinde pause a basıp 2-3 gun beklettigimde oldu, yine bisiy olmadı. demekki bir seri de sorun var. onlar boyle yapiyor. dilerim benimki de ilerde bozulmaz.
  • Mümkünse Foto çekermisiniz.Çünkü tamda fake üyelik diye düşünülen kişiden sonra 4 mesajı olan biri daha yazıyor .Şüphe Verici.
  • xbox'un kullandığı gibi keşke sony'de dışardan alsa okuyucuları. yıllardır optik okuyucu geliştiren samsung, lite-on gibi bir firmalardan bahsediyoruz burada. Hakkaten sony'nin okuyucularını kim yapıyor acaba? :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.