Şimdi Ara

İkinci üniversite olarak kayıt yaptıranlar yatay geçiş yapabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yıl ikinci üniversite kapsamında Atatürk Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümüne ikinci üniversite olarak kayıt yaptırdım. Bir yerde not ortalamasını 100 üzerinden 80 ve üstünde tutarsak yatay geçiş yapılabileceğini duymuştum. Bu doğru mu? Bundan ikinci üniversite öğrencileri de yararlanabiliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapamaz !

Alıntı

metni:
    Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 16/12/2016 tarih ve 75850160-302.01.06-80321 sayılı yazısı ile “Yükseköğretim Kurumlarında Önlisans ve Lisans Düzeyindeki Programlar Arasında Geçiş, Çift Anadal Yan Dal ile Kurumlararası Kredi Transferi Yapılması Esaslarına İlişkin Yönetmelik” kapsamında kurumlararası ve kurum içi yatay geçiş başvurularını kabul sırasında Üniversiteleri Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesinde ikinci üniversite kapsamında öğrenim gören öğrencilerin yatay geçiş başvurusunda bulunup bulunmayacağı konusundaki yazısı 14/12/2016 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve söz konusu talep uygun görülmemiştir.Bu nedenle İkinci üniversite kapsamında kayıt yaptıran öğrencilerin yatay geçiş hakkı bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 4 Kasım 2020; 19:3:1 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.