Şimdi Ara

İKİNCİ ÜNİVERSİTE ÜCRET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, ben bugün İkinci Üniversite kapsamında İşletme ingilizceye başvurdum. Ücret olarak bu programda
    "*** Bu programlarda Dönem Öğretim Gideri ₺550.00’dir. Kayıt yaptıracak öğrencilerden Dönem Öğretim Gideri
    olarak ₺240.00 tahsil edilecektir. Yabancı dil yeterliliğini sağlayanlara ise ₺310.00 fark oluşturulacaktır." diye bir belirtme var. Ben 240 lira verecek grupta olmam gerekiyor(şartları sağlıyorum). Ancak ödeme kısmına yönlendirdiğinde 550 lira istiyor. Bunu nasıl değiştirebileceğimi bilen var mı?
    İyi forumlar

• Ben de ingilizce işletmeye online kayıt yaptırdım, yds 85 puanım var ama bunu nasıl aktarıcaz sisteme bilmiyorum
  • hocam internette harç ücretleri 205 tl diyor
  • Yabancı dil harç indirimi için YDS gibi sınavlardan elde edilen yabancı dil puanını AÖF bürosuna belgeletmek gerek herhalde. Çünkü benzer biçimde, %40 ve üzeri engelli sağlık raporunu belgeleten öğrencilerden harç ücreti alınmıyor.
  • https://www.anadolu.edu.tr/uploads/anadolu/files/aof_kilavuz/59aebd53b2de7.pdf

Evet arkadaşlar o 310 lira fark ygs-lys ile yeni kayıt olanlarda geçerliymiş sadece, ikinci üniversite kapsamında ingilizce bölüm tercih edenlerin ödemesi gereken 550 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SarmaşıkGülleri -- 6 Eylül 2017; 0:33:30 >
  • AÖF Adalet seçtim, zaten %100 İngilizce bölüm mezunuyum 275 TL ödedim. Sanırım 70 TL öptüler beni, ama muafiyet için de başvurdum İngilizce dersleri konusunda. Hiç bir halt anlamadım bu işten.
  • Arkadaşlar normal işletme mezunuyum ing. işletme okumak mantıklı mı yoksa başka bölümlerin çıkmasını mı beklemeliyim? Ayrıca 24 eylüldeki yeterlilik sınavı zor mudur? İntermediate seviyesinde dil kursuna devam ediyorum gramer eksiğim tamamlandı nerdeyse sınavı geçebilir miyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

AÖF Adalet seçtim, zaten %100 İngilizce bölüm mezunuyum 275 TL ödedim. Sanırım 70 TL öptüler beni, ama muafiyet için de başvurdum İngilizce dersleri konusunda. Hiç bir halt anlamadım bu işten.

Ücretler 275 Tl zaten 205 değil, geçen yıldı o zam yapıldı.
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, yanlış bir veriye ulaştım demek ki internetten. Neyse çok yüksek değil Yüksek Lisans ile yürüyebilecek miyim bakalım ?
  • quote:

Anladım hocam, yanlış bir veriye ulaştım demek ki internetten. Neyse çok yüksek değil Yüksek Lisans ile yürüyebilecek miyim bakalım ?

Yürür hocam umarım. Ben de aynı anda hem memurluk hem de lisans programıyla yürütmeye çalışacağım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pomakemir

quote:

Yürür hocam umarım. Ben de aynı anda hem memurluk hem de lisans programıyla yürütmeye çalışacağım :)

Hali hazırda çalışıyorum ben zaten. İş ayrı dava :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.