Şimdi Ara

ikinciel HONDA TODAY 50 CC ARIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben honda today arıyorum.satmak isteyen arkadaşlar varsa lütfen yazın.

• Sahibinden.com a baksana hocam..
  • baktım arkadaşım bu motor üretimden kalşkmış olmasına rağmen orada fiyatlar çok yüksek verdikleri fiyata honda spacy alınıyor.daha makul birini bulabilirim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matahani

baktım arkadaşım bu motor üretimden kalşkmış olmasına rağmen orada fiyatlar çok yüksek verdikleri fiyata honda spacy alınıyor.daha makul birini bulabilirim diye düşünüyorum.

Bu motoru ne yapacaksın hocam gitmeye gitmez garip bir motor..
  • arkadaşım bende 2011 model sıfır sayılılacak kadar düşük 1850 km de gri today 50 var düşünen olursa satabilirim satma nedenim asla motordan değil honda ps 150 alıcam motor süper denilecek kadar az yakıyor 20 tl ye 200 km yol şaka gibi ama gerçek fiyatı 3000 tl dir
  • arkadaşım bende 2011 model sıfır sayılılacak kadar düşük 1850 km de gri today 50 var düşünen olursa satabilirim satma nedenim asla motordan değil honda ps 150 alıcam motor süper denilecek kadar az yakıyor 20 tl ye 200 km yol şaka gibi ama gerçek fiyatı 3000 tl dir
  • Tamam anladık motorun var heyecanlanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatt06

arkadaşım bende 2011 model sıfır sayılılacak kadar düşük 1850 km de gri today 50 var düşünen olursa satabilirim satma nedenim asla motordan değil honda ps 150 alıcam motor süper denilecek kadar az yakıyor 20 tl ye 200 km yol şaka gibi ama gerçek fiyatı 3000 tl dir

Çok yakıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedatt06

arkadaşım bende 2011 model sıfır sayılılacak kadar düşük 1850 km de gri today 50 var düşünen olursa satabilirim satma nedenim asla motordan değil honda ps 150 alıcam motor süper denilecek kadar az yakıyor 20 tl ye 200 km yol şaka gibi ama gerçek fiyatı 3000 tl dir

fiyat cok iyi almak isteyen arkadaslara firsat olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.