< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 7 Haziran 2019; 12:57:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _magnetar_ -- 7 Haziran 2019; 12:57:56 > |
Alınmaz volvo kötü olduğu için değil yürütme maliyetleri çok yüksek. 200ps evet ama şanzuman, ağırlık, ön çeker olması sportif karakterini yansıtmasına engel olur diye düşünüyorum. Bunları v70 almayı düşünen biri olarak söylüyorum sadece arka camının 5 bin TL olduğunu öğrenince vazgeçtim.
|
2.5 t motor volvonun ve büyük bir avantaj çünkü çok daha dayanıklı Ford motorlarından platform ortaklığı bir avantaj olsada İşin yüzü öyle değil evet bende öyle düşünerek bir volvo hayranı olarak s40 aldım nede olsa Ford yürüyenli motorlu parça sıkıntısı çekmem diye ama pişmanım, sebebi s40 ın bile yürütme maliyetlerinin yüksek olması mesela focus ile parçalar uyumlu görünüyor alt takımda ama öyle değil s40 ın rotilleri 21 mm focusunkiler 18 mm yine s40 ın süspansiyonu uyumlu gibi görünür focusla la fakat monreo nun bilstein kyb nin katoluğunda bu parçalar farklı ve arada ciddi kalite farkı var amortisör takozlar z rotlar ve stabilizatörlerde parça aynı gibi görünse ağırlık işlev kalite farkı var içerik farklı yaylarda keza öyle direksiyon kutuları farklı vs vs kaldıki bu fark mondeo s60 s80 arasında dahada fazladır bunu bilin
2. Olarak sanayide herhangi bir arıza tespit cihazı volvoların arızalarını okuyamıyor illa seve seve ya servise veya vurguncu özel servise gideceksiniz 3 aracınızın volvo olduğunu görenler 3 liralık işe 5 liralık fiyat çekiyor 4 parça fiyatları pahalı anlayan adam bulmak güç neyse bunlar sorun değilse s80 nin avantajlarını sayayım ben Burda bmw Mercedes fanboyu çocukların Mercedes bmw çok iyi yeah arkadan çekişli şöyle yol tutar böyle yol tutar demelerine bakmayın bunlar zerre sürüş dinamiği den anlamayan adamlar s80 yumuşak konforlu süspansiyonlarına rağmen acayip yol tutar kafası o ağırlığa rağmen acayip dirayetlidir kullanması eğlencelidir ve direksiyon hissi de e segmenti için gayet yeterlidir hiçbir rakibinden altta kalmaz yanlamıyor diye o aracın yoltutuşu kötü olmuyor neyse koltukları inanılmaz rahattır yalıtımı iyi frenajı gidişi falan epey iyidir ne e60 tan ne Mercedes e den geri kalır hatta konfor olarak bir tık ileride bence flagship model sonuçta malzeme kalitesi iyidir bu araçlar 500 bin km yapsa bile şasisi rihit kalır ve kazası yoksa inanamazsınız kondisyonuna parçalar fabrikadan çıktığı toleranslar da kalır zaten volvoyu volvo yapan detaylar bunlardır |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trktlh -- 8 Haziran 2019; 19:25:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polestar191 -- 8 Haziran 2019; 19:23:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|