Şimdi Ara

ikisi arasında kaldım yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kasaları yakın olduğu için model olarak a6 seçerdim ama kilometre yüzünden a4 dememiz gerekir ilerde yoksa başınız ağrıyabilir.
  • nbaydin kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle a4
    1.si ikiside 1.8 t motor ama unutulmamaliki a6 a4 den daha agir iki arasinda mutlaka performans farki olacaktir ve fazla agirlik demek = yakit sarfiyati
    2. Si sehirici trafiginde uzun aracla cok sikinti cekersin park ederkende ayni sekilde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence a4 alın. a6 neredeyse 200k km olmuş. a4'e iyi bir bakım, güzel bir boya koruma gayet güzel olur. Yalnız şanzıman multitronic mi tiptronic mi iyi öğrenin. O dönemki audilerin multitronik şanzımanları kronik sorunlu. Şanzıman beyni ve yağ pompası hep bozuluyor. Parça fiyatı biri 3500 diğeri 2500 civarı tek başlarına. 60k'da bir şanzıman yağ değişimi yapılması gerekiyor, bir kere bile aksatılsa arıza çıkarma ihtimali çok yüksek. Toptan şanzıman da gidebiliyor o zaman 7500 civarı. Bende 2.4 a4 alacaktım sırf bu şanzıman sorunu yüzünden vazgeçtim. Fiyatlar audi bayisinin fiyatlarıdır, uydurma değil. Şu an daha da artmış olabilir. Tiptronic ise sorun yok.
  • nbaydin kullanıcısına yanıt
    ben olsam hiç birini seçmezdim madem 40 bin tlniz var gidin sıfır skoda rapid alın 1.2 TSI ambition motorda kendini kanıtlamış tsı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.