Şimdi Ara

İkiz Sim Kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Avea hattimi sadece Tek hatta 2 Sim Kart yani ikiz sim kart oldugu icin vodafone a tasidim.Tasidigim bayii ilk max 4 hafta icinde elimize ulasir faturali faturasiz fark etmez dedi.Bende tasima basvurumu yaptim.Tasindi mesaji gelince kontor almaya gittim.İkiz sim Karti bekleyen baska musterilerinin oldugunu 4 aydir bekledigini buyuk ihtimal gelmeyecegini soyleyince Bende o zaman Turkcelle gecerim dedim.Onlarda varsa gecin dediler.
    Benim sormak istedigim hala boyle bir uygulama var mi..?
    Benim gibi bekleyen var mi..?
    Antalyada oturuyorum. Eger elinde stogu olup forumu takip eden vodafone bayii varsa hemen gidip alabilirim

• Fuji kullanıcısına yanıt
    Ben gecen hafta Vodafone Bursa/Setbasi şubesinden15 TL ye ikiz mikro sim kart aldim.Bursa da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gefe16 kullanıcısına yanıt
    Cevap icin tesekkurler umarim anta!yada bulabi!irim.Eger bu!amazsam buradaki bayiiyi oraya yonlendirmeye calisacagim...

• cep ikiz genelde sipariş üzerine gelir doğru ama dört ay beklemek saçmalık müşteri hizmetlerini arayın bence şikayet kaydı olusturun daha önceden faturalı hatlara kart kargoyla gönderiliyodu bozulunca vs. sanırım yok artık o uygulama arayıp sormakta fayda var
  • Musteri hizmetlerini aradim onlarin hicbir sey yapamayacaklarini ya Benim tek tek bayiileri gezmemi yada pasa pasa beklememi soylediler.Bende Turkcell e geceyim o zaman diyince Siz bilirsiniz dediler...

• Şikayetinizi vodafone com üzerinde bize ulaşın bölümünden ulaştırmayı deneyin belki back ofis bu sorunu çözebilir ama okadar uğraşmaya değermi bilmem :) şahsen ben sıkılırım öyle şeylerden hiç uğraşmam değişirim :)
  • Onuda yaptim ama cevap bile vermediler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngiltere Fiziksel Sim Kartlar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antalyadaki butun bayiileri tek tek arayarak bir bayiinin elinde siparis verilmis yeni gelen ikiz kartlardan bir tane aldim.Konuyla ilgilenen arkadaslara tesekkurler...( buarada hala musteri hizmetlerinden aranmadim )

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.