Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.5aylik ikiz bebeklerim var. Peki 206+ aracım var ve tahmin edersiniz ki sigamiyoruz.bebek arabaları tüm arabayı kaplıyor desem yeridir.elbiseleri mamaları bizim kıyafetler vs.bu yüzden 50-65bin bandında bir araç almak istiyorum ama ne alacağımı tam olarak bilemiyorum.Passat 1.4 tsi düşünüyorum ama emin değilim.Saglamlik , konfor ve genişlik istiyorum.araci genelde okula gel gitte kullanacağım ancak sömestr ve yaz tatillerinde 1250km de gideceğim.yakitta önemli yanı malum memur işi..şimdiden teşekkürler:)
1.3 CDTI Astra Sedan sizin için en mantıklı araç olacaktır. Hem geniş bagaj hem düşük yakıt.
Geniş mi onlar passattan
Maşallah ufaklıklara. Size mpv(verso, scenic, altea xl, cmax, c4 picasso vs.) türünden bir araç öneririm. Abimde altea xl 1.6 dizel otomatik var. Hem ekonomik hem işlevsel.
yeni sembol işini görür
Alteayi beğenmiyorum açıkçası biraz göze de hitap etsin diyorum yaşım da genç biraz yakissin istiyorum.me çok istiyorum
Clio sport tourer bulabilirsiniz o fiyatlara hocam.
Dizel bi mpv bakardım. Scenic, c max tarzı.
C-max 1.6 tdci titanium tavsiye ederim.
C-Max mantıklı geliyor arkadaşlar.peki kullanan var mı nasıl bir araç
ByflamiB
kullanıcısına yanıt
Dizel ve otomatik olarak c4 picasso. Mutlaka değerlendirin derim
Maşallah ikizlere, ben de aynı durumları yaşadım. Elimde metreyle gittim galerilere arka koltukları ölçmek için. Fordlar bir nebze daha dar diğerlerine göre, 7 kişilikten bahsetmiyorum. En geniş lancia delta idi fakat elden çıkarması zor. Scenic de güzel. Ben ikinci el honda hrv ile çözmüştüm o durumu.
Qashqailere bakıyorum bende şuan ama tam bilemedim.tek olsaydı golf alacaktım ikiz olunca transite kadar yolu var:)
Benzer durum bende de var 2 çocuk koltuğu arkada 3 kişi oturacaksa c4 picasso, scenic ideal gibi gözüküyor gör cmax e bindim bu ikisine nazaran daha dar geldi arka kısım. Bunun dışında mpv olarak toyota verso BMW 216d gran tourer Mercedes a 180cdi Mazda 5 Peugeot 5008 bir önceki kasa, opel zafira bakabilirsin ihtiyaca ve tercihe göre. Saygılar..
Arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim her tavsiyenizi yazıyorum ve hepsini detaylı arastiracagim.
5008 veya Grand picasso daha da geniş dersen s-max veya Galaxy
Passat'ların az yaktığı konusu henüz toplum tarafından ortak bir mutabakata bağlanamadığından, yani birileri "10 bin kilometrede 2 litre yakıyor." derken, diğerlerinin "5 kilometre 30 ton yakıyor" demelerinden dolayı, risk taşıyor.
Aşağıdaki ilanda yer alan araç veya muadilleri sizin işinizi görecek gibi.