Şimdi Ara

İkizler için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle selamın aleyküm arkadaşlar.5aylik ikiz bebeklerim var. Peki 206+ aracım var ve tahmin edersiniz ki sigamiyoruz.bebek arabaları tüm arabayı kaplıyor desem yeridir.elbiseleri mamaları bizim kıyafetler vs.bu yüzden 50-65bin bandında bir araç almak istiyorum ama ne alacağımı tam olarak bilemiyorum.Passat 1.4 tsi düşünüyorum ama emin değilim.Saglamlik , konfor ve genişlik istiyorum.araci genelde okula gel gitte kullanacağım ancak sömestr ve yaz tatillerinde 1250km de gideceğim.yakitta önemli yanı malum memur işi..şimdiden teşekkürler:)

• 1.3 CDTI Astra Sedan sizin için en mantıklı araç olacaktır. Hem geniş bagaj hem düşük yakıt.
  • Geniş mi onlar passattan
  • Maşallah ufaklıklara. Size mpv(verso, scenic, altea xl, cmax, c4 picasso vs.) türünden bir araç öneririm. Abimde altea xl 1.6 dizel otomatik var. Hem ekonomik hem işlevsel.
  • yeni sembol işini görür
  • Alteayi beğenmiyorum açıkçası biraz göze de hitap etsin diyorum yaşım da genç biraz yakissin istiyorum.me çok istiyorum
  • Clio sport tourer bulabilirsiniz o fiyatlara hocam.
  • Dizel bi mpv bakardım. Scenic, c max tarzı.
  • C-max 1.6 tdci titanium tavsiye ederim.
  • C-Max mantıklı geliyor arkadaşlar.peki kullanan var mı nasıl bir araç
  • Byflami B kullanıcısına yanıt
    Dizel ve otomatik olarak c4 picasso. Mutlaka değerlendirin derim
  • Maşallah ikizlere, ben de aynı durumları yaşadım. Elimde metreyle gittim galerilere arka koltukları ölçmek için. Fordlar bir nebze daha dar diğerlerine göre, 7 kişilikten bahsetmiyorum. En geniş lancia delta idi fakat elden çıkarması zor. Scenic de güzel. Ben ikinci el honda hrv ile çözmüştüm o durumu.
  • Qashqailere bakıyorum bende şuan ama tam bilemedim.tek olsaydı golf alacaktım ikiz olunca transite kadar yolu var:)
  • Benzer durum bende de var 2 çocuk koltuğu arkada 3 kişi oturacaksa c4 picasso, scenic ideal gibi gözüküyor gör cmax e bindim bu ikisine nazaran daha dar geldi arka kısım. Bunun dışında mpv olarak toyota verso BMW 216d gran tourer Mercedes a 180cdi Mazda 5 Peugeot 5008 bir önceki kasa, opel zafira bakabilirsin ihtiyaca ve tercihe göre. Saygılar..
  • Arkadaşlar gerçekten teşekkür ederim her tavsiyenizi yazıyorum ve hepsini detaylı arastiracagim.
  • 5008 veya Grand picasso daha da geniş dersen s-max veya Galaxy
  • Passat'ların az yaktığı konusu henüz toplum tarafından ortak bir mutabakata bağlanamadığından, yani birileri "10 bin kilometrede 2 litre yakıyor." derken, diğerlerinin "5 kilometre 30 ton yakıyor" demelerinden dolayı, risk taşıyor.

Aşağıdaki ilanda yer alan araç veya muadilleri sizin işinizi görecek gibi.

• Arkadaşlar sanırım Qashqai 1.5diesel alacağım sizce olur mu?
  • Byflami B kullanıcısına yanıt
    Mpv lerdeki konforu o araçta bulamazsınız
  • C-max başka arabaya bakmayın bile
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.