Şimdi Ara

iktidarsızlık sorunu olan varmı ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar lutfen konuyu cıvıtmadan sacma esprıler dısında bunun bır hastalık oldugunun farkına varıp konusalım.bole sorunu olan varmı . benım var ve cozum ıcın arayıstayım aılemle konuscam yasım 22 . defalarca ılıskıye gırdım ve bu hep sorun oldu. ıktıdarsızlık sertlesme sorunu demek bılmeyenler ıcın.

• Tam yerine yazdin saat dogru ama yer yanlis

Neyse senin millete sormana gerek yokki direk doktora danis kesin cozum onda
  • Mastürbasyonu azalt. 22 yaşında iktidarsızlık problemi olması ender rastlanan bir durum gençken çok yaptıysan mastürbasyon ondan kaynaklanmış olabilir bunun dışında genetikte olabilir bu konuda uzman biri değilim ama olabilecek olanlar az çok bunlar bi doktora görünmene öneririm türk erkeklerinin büyük bi bölümünde var bu sorun.
  • doktora gıdıcem ztn ama dertlesmek ıcın yazdım buraya uyku tutmuyo kafam bozuk brz.
  • Psikolojik olabilir.Bu dediğin cinsel isteksizlik mi yoksa istek olup ereksiyon olamaman mı?
  • Mutlak monarşi var çok şükür
    şaka bir yana,bu konunun çözümü doktordadır,bu nezle grip gibi birşey değil
    birde,internette satılan sahte ilaçlara sakın kanıp alma,işe yarayacağını sanmıyorum,sağlık bakanlığından patent almak bakkaldan sakız almak kadar kolay,umarım derdine derman bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Mutlak monarşi var çok şükür
    şaka bir yana,bu konunun çözümü doktordadır,bu nezle grip gibi birşey değil
    birde,internette satılan sahte ilaçlara sakın kanıp alma,işe yarayacağını sanmıyorum,sağlık bakanlığından patent almak bakkaldan sakız almak kadar kolay,umarım derdine derman bulursun

+

Fazla mastürbasyon yapmak
    Çocuklukta yaşanmış cinsel tramvalar
    Heyecanlanma sorunu

Benim bildiğim sebeplerin bir kaçı da bunlar, Ayrıca arkadaşın dediği gibi internette ki hiç bir cinsel performans artırıcısıymış, penis boyu uzatıcısıymış, sertleşme artırıcıymış hepsi boş tamamen sektörün bir hilesi doktorlar tarafından kanıtlanmıştır. O işlere de hiç bulaşma derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oral sex yaptığında füze oluyor, öylede mi denemedin ne yani :D
  • sertleşme derken sertleşmıyormu ? bılmedıgımden soruyorum
  • Dh manken resmi görseler bile sertleşme oluyor üyelerde , adamların çoğu ilişkiye bile girmemiş ne iktidarsızlığından bahsediyorsun
  • Günde 2 posta yolluyom hala enerjigim , bu sorunada bi çözüm bulun lütfen , ulan duramıyom işte ben napiyim
  • burada öyle şey sorulmaz. tüm dh üyeleri 88 kaplan gücündedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Dh manken resmi görseler bile sertleşme oluyor üyelerde , adamların çoğu ilişkiye bile girmemiş ne iktidarsızlığından bahsediyorsun

Bende diyorum TS niye 3 haftada 2 puan aldı diye..Hocaları KonuDışı'nda takılıyormuş
  • Kardeş,ben sevgilimle telefonda konuşurken bile ereksiyon oluyodum.
  • Gül gibi mesajımı silmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sawyer53

Gül gibi mesajımı silmişler

benım mesajıda silmisler.
  • Tekrar yazıyorum o zaman

Kemel Kılıçdaroğlu
    Devlet Bahçeli....
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

oral sex yaptığında füze oluyor, öylede mi denemedin ne yani :D

yaklasık 30 dk lık oral sex te fiskiye gıbı ole dıyım :D:D:D:D ama dıger turlu zorla da zorla yaslanmıs hıssedıyorum kendımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Psikolojik olabilir.Bu dediğin cinsel isteksizlik mi yoksa istek olup ereksiyon olamaman mı?

valla cınsel ıstek cok fena bıldıgın abazayım bırsuru deneyımımde oldu ama paralılarda hep sorun oldu parasızda cok fazla ılerı gıttıgım olmadı yanı o son ıse gecmedım ama o bıle yetıyodu ole dıyım acaba psıkolojıkmı dıe dusunuyorum . cok fazla rahat olamıyorum ztn sevmedıgım bır olay bu paralı durumu

• quote:

Orijinalden alıntı: toyyl

Kardeş,ben sevgilimle telefonda konuşurken bile ereksiyon oluyodum.

ben de valla eskı sevgılımle tam olaya gırmeden bıle ucuyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.