Şimdi Ara

İktisat 3.Sınıf ve 4.Sınıf Güz Dönemi Çan Notları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İktisat 3.Sınıf Matematiksel İktisat - Para Teorisi - Tarım Ekonomisi ve Tarımsal Politikalar - Uluslararası İktisat Teorisi - Devlet Bütçesi dersleri ve
    İktisat 4.Sınıf Avrupa Birliği - İktisadi Kalkınma - Finansal Ekonomi

derslerinin çan eğrisi notlarını sisteminde veya elinde olupta paylaşan olursa sevinirim.Teşekkürler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alti9Otuz5 -- 12 Ekim 2015; 14:44:38 >

• Alti9Otuz5 kullanıcısına yanıt
    bu sene çan yok dostum not aralıklarını üniversite senatosu belirleyecek. min 50 almaya bak her dersten
  • kod17 kullanıcısına yanıt
    hani nerde yazıyor kendi sitesinde yok aofun?

http://anadolu.edu.tr/acikogretim/yonetmelikler-ve-esaslar-yonergeler/esaslar-yonergeler/anadolu-universitesi-acikogretim-iktisat-isletme-fakulteleri-bagil-degerlendirme-esaslari

) Uzaktan Eğitim ve Merkezi Açıköğretim Programlarında ders bazında başarı notuna alt sınır (BNAS) uygulanır. Başarı notu alt sınır değeri İngilizce Öğretmenliği Lisans Programında İngilizce okutulan dersler hariç 25’dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mağdur Adam -- 12 Ekim 2015; 23:07:39 >

ya siz yanlış bilgilendirildiniz ya da ben yanlış bilgilendirildim ? çan eğrisi bildiğim kadarıyla devam ediyor
  • Bizde yanlış yönlendirme olmaz beyler

Buyrun

quote:

MADDE 13 – (1) Öğrenci başarısının değerlendirilmesinde “Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Öğrenci Değerlendirme Sistemi” kullanılır. Bu sistemin uygulama esasları ilgili fakülte kurulunun önerisiyle Senato tarafından karara bağlanır.
    (2) Başarı notu, Senato tarafından belirlenen esaslara göre harf notuna çevrilir.

http://anadolu.edu.tr/acikogretim/yonetmelikler-ve-esaslar-yonergeler/yonetmelikler/anadolu-universitesi-acikogretim-iktisat-isletme-fakulteleri-egitim-ogretim-ve-sinav-yonetmeligi

AÖF yönetmeliği 3 Eylül 2015 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı: 29464 ile değiştirilmiştir.

Bağıl Değerlendirme Sistemi yerine Öğrenci değerlendirme Sistemi getirildi. Başarı notunu Senato belirleyecek.

Bu linki de incelersiniz bi ara
    http://onedayaof.com/Son_dakida_aof_duyurulari_haberleri_bilgi.asp?manset=evet&id=19

AÖF Yetkililerine sordum.Cevap gelir gelmez buraya yazacağım.
  • çan kalksa da şaşırmam herşey beni bulur arkadaş öss ye girdik öys oldu üniversiteye gittim 2. sınıfta müfredat değişti bedelliyi 30 günle kaçırdım. yani buna da şaşırmam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ben de aradım ama ulaşamadım. mail attıysan cevaplanması biraz zor. en güzeli yakın büroya gidip öğrenmek ( tabi ordaki adamın bilgisi varsa )

umarım bu sene çan devam eder ama yönetmelik ortada
    şaka falan mı bu hocam nerde yazıo çan olmıyacağı
  • Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Dostum yönetmelikte yazıyor. Yönetmeliği yukarıda paylaştım zaten. Bağıl Değerlendirme Sistemine ÇAN deniyor. Bu sistem yerine not aralıklarını senatonun belirleyeceği sistem getirildi.

Ne şekilde uygulanır bilmiyorum. Hep beraber göreceğiz.
  • Hem telefon ile hem de bürodaki 2 yetkili ile görüştüm

Çan kalkmadı devam ediyor dedi.
    aynı şekilde uygulanmayacağını da söylediler mi ? baraj yükseltildi. başarı geçme notu 35 e çıkarıldı. 35in altı FF olacak. 40 ile cc almak hayal oldu artık.

https://www.youtube.com/watch?v=GbiInma8sYg
  • 1,5 hafta önce bende öğrendim AÖF yetkililerinden sınırın 35 olduğunu.Yani çan eğrisi devam ediyor yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.