Şimdi Ara

iktisatcılar,işletmeciler ve mezunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu forumdan birçok bilgi öğrendim,çoğu bilgiyide girip özellikle burdan öğreniyorum.O yüzden sizden biraz yardım bekliyorum
    Anadolu Ünv. örgün öğretimde işletme okuyorum ama bölümüme karşı bi ön yargım var.Aklımda bir bölüm var aslında ingilizce ve türkçe tercümanlık.Sizce okulu bırakıp açıktan işletmeye devam edip çevirmenlik okunurmu ?

bu arada bi ek bilgi vereyim aklımda kesinlikle bankacı olmak falan yok kendi şirketimiz var orda çalışıyorum sürekli bu yüzden Ankara-Eskişehir yapmaktan canım çıktı tabi 3-5 sene sonra hiç birşeyin garantisi yok.Eğer o tarz bi durum olursa zaten bankacılık vs. için açıkmış örgünmüş bakılmıyo.

şimdiden teşekkürler arkadaşalar bi yorum yaparsanız

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ı love vtec

öncelikle merhaba arkadaşlar.
    bu forumdan birçok bilgi öğrendim,çoğu bilgiyide girip özellikle burdan öğreniyorum.O yüzden sizden biraz yardım bekliyorum
    Anadolu Ünv. örgün öğretimde işletme okuyorum ama bölümüme karşı bi ön yargım var.Aklımda bir bölüm var aslında ingilizce ve türkçe tercümanlık.Sizce okulu bırakıp açıktan işletmeye devam edip çevirmenlik okunurmu ?

bu arada bi ek bilgi vereyim aklımda kesinlikle bankacı olmak falan yok kendi şirketimiz var orda çalışıyorum sürekli bu yüzden Ankara-Eskişehir yapmaktan canım çıktı tabi 3-5 sene sonra hiç birşeyin garantisi yok.Eğer o tarz bi durum olursa zaten bankacılık vs. için açıkmış örgünmüş bakılmıyo.

şimdiden teşekkürler arkadaşalar bi yorum yaparsanız

bankacılık için açık-örgün bakılmıyor diyorsun ama ben netten araştırdığım kadarıyla hiçbir bankada teftiş kurulunda aöf mezunu müfettiş yardımcısı -şube müdürü falan görmedim . varsada helal olsun evet gişe görevlisi falan olan var ama. ogüde iktisat okuyorum 1.sınıfım. daha geçen hafta staj mülakatına gittim staj boyunca ücret,ticket vermeyecekler sadece şubedeki bankacılık sistemini öğretmek için yapılıyor bu staj. benim aöf işletme okuyan birkaç arkadaşım vardı başvuran ama örgün öğretim tercih ediyoruz diye olumsuz dönüş yaptılar . aöf mezunları daha çok kpss alanında şansını deniyor sanırım özel sektörde pek şansları yok bence. eğer tercümanlıkta daha başarılı olacağını düşünüyorsan ve bankacılık hedefin yoksa durma dediğin gibi yap derim. ben ekonomiye ilgi duyduğum ve hedefimdeki birkaç bankada bankacılık alanında kariyer yapmak istediğim için ki mezun olduktan sonra hedefim müfettiş yardımcılığı bu yüzden iktisatı seçtim. ama bu sene tekrar sınava girdim. istanbuldan 2 tercih yapacağım yine iktisat olacak. sınava giriş nedenim tamamen kişisel ancak kazanmam durumunda bidk düşünmeden gideceğim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.