Şimdi Ara

İl İl Tanitalim (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
11
Favori
2.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ben oküde okuyorum gelişmekte olan bir üniversite hocalarda iyi diyorlar ben daha hazırlıktaydım bu sene 1. sınıfa geçeceğim yeni mühendislik fakültesi yapıldı hızla gelişiyor ama şehirde sosyal hayat yok arkadaşlıklar hariç.
  • hocam sosyal hayat adanada yaşanır ya 1 saat mesafe nasıl olsa kampüste arkadaşlıklar iyi olduktan sonra sıkıntı olmaz,hangi bölümdesin;?
  • DarkScout34 kullanıcısına yanıt
    ah keşke adanada ya da mersinde olsaydım dediğim an oldu arkadaşlıklar iyi dostum üniversite öğrenci sayısı 8 bin 9 bin civarı cumartesi pazar anca gezebiliyoruz ama bizim arkadaşın arabası falan vardı hergün adana hatay mersindeydik tabi :) ben elektrik elektronik mühendisliğindeyim
  • sağol hocam bilgilendirdiğin için ben adanada yaşıyorum yakın diye cazip geliyor adanadan pek uzaklaşmak istemediğim için yazacam inşallah pişman olmam ::)
    adanalıysan pişman olmazsın kardeşim inşaat okuyan arkadaşımda var bu yıl onlarda hazırlıktaydı 1. sınıfa geçecek 2 tane
  • eyvallah hocam yardımcı oldunuz kafamda biraz soru işareti vardı kalktı hepsi sonlara doğru yazacam okü yü
    ne demek hocam eğer gelirse yine yardımcı olurum her konuda
  • tercihler açıklansın hocam okü çıkarsa detaylı konuşur gene yardımınızı alırım tekrar teşekkürler
  • Ben istanbulda yaşıyorum gerçekten istanbulu seviyorum siz de seversiniz ama İstanbulu gerçekten yaşarsanız çok yönlü bi şehir olduğu için her tarzdan insanın seveceği bir şehir trafik yoğun kalabalık muhabbetlerine gelicek olursak zaten artık metrobüsün gelmesi ve metroların arttırmasıyla trafige kısa mesafelerde minibus otobüs kullanırken kalırsınız ancak ama kalabalık harbiden kalabalık toplu taşımada hissediyosunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çanakkale ve zonguldak? Merak ediyoruz abi iki kişiyi bir el atıverin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abant İzzet Baysal Üniversitesi - BOLU : Bolu şehir olarak doğal güzellikleri hariç çok albenisi olmayan bi şehir. Nüfus 150bin kadar. Ortalamaların biraz üzerinde pahalı bi şehir. Yaklaşık 1.5 2kmlik bir anacaddesi var. Çarşı bu kısımda. Şehre 10-15 km uzaklıkta hıghway outlet alısveriş merkezi var. Şehre yakın denilebilecek bi yere su an Sabancı 6 katlı bi avm yapıyo ne zamana biter bilinmez. Üniversite şehrin 5 6 km dısında. Belediye otobusuyle ulasım rahatlıkla saglanmakta. Kampüs bir çok üniversiteye nazaran büyük ve düzenli. Genel olarak ortalamalarda bi şehir ancak ortam arayanlar ucmak kacmak ısteyenler için gerçekten beklentinin çok çok altında kalacak bi şehir olduugnu düşünüyorum. Ankara istanbul adapazarı ve düzcenin tam ortasında olması bi avantaj. Ama tüketici kitlesinin alısverişlerini bu sehirlere kaydırmaları Bolunun gelişiminde biraz ters etki yapmış. Yaz aylarında farklılık arayanlar için Düzce akcakoca 1 saatlik mesafede. Gezmeye tozmaya yüzmeye gidilebilir

• mersin insanı yobaz mı yuh dostum 20 yıllık mersinliyim yuh diyorum yani sana. Hem aktivite olarak mersini beğenmiyorsan Allah'a şükret ki iç anadolu veya karadeniz de bir üniye gitmemişsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewildanger

mersin insanı yobaz mı yuh dostum 20 yıllık mersinliyim yuh diyorum yani sana. Hem aktivite olarak mersini beğenmiyorsan Allah'a şükret ki iç anadolu veya karadeniz de bir üniye gitmemişsin..

Dostum yobazı halkın kadınlara bakış açısı olarak düşündün sanırım. gerçek anlamında kullandım ve fikrim de kolay kolay değişmez. anadolu insanına asla yobaz diyemem.http://www.tdk.gov.tr/index.php?option=com_ttas&view=ttas&kategori1=derlay&kelime1=yobaz

he mesela yanında kızla halka açık biyerde öpüşene laf eden yobazlardan bahsediyosan onlardan mersinde çok yok orası doğru.

• theJuDGe_41 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim mersine yobaz mı diyorsun sen şimdi? Bak bu dediğine gülerler yapma etme :D ( bakınız güldüm)
  • Zonguldak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakim66

Kırşehirdeyim. Şehir çok temiz,düzenli ve ferah. Öğrenci şehri diyemem ama esnafı çok iyi. Bi alışveriş merkezimiz yok ama sinema var. Kafeler çok fazla. Gelirseniz sıkılmazsınız. Sorunuz olursa pm atın.
    Kiralar 500-600 lira. Apartlar yeterli ama yurtlar konusunda pek fikrim yok. Çarşıda istediğinizi bulabilirsiniz.

Düzgün bir kasap var mı kirsehirde? Çoğu köhne gibi, bir yere sordum kıyma 40tl dedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.