Şimdi Ara

ilan hakkinda yorum lütfen megan 2 bva içerir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-servis-bakimli-otomatik-lpg-li-sedan-arac-199986762/detay

İlan bu arkadaslar açıkçası otomatik vites olması beni biraz korkuttu sizinde yorumlarınızı alabilirmiyim teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Guncel

• Vites niye korkuttu çözemedim. Aynı motor ve şanzımana sahip scenic 2 kullanıyorum su ana kadar şeytan kulağına kurşun bu ikiliden bir şikayetim yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorma hocam tam almayı kafaya koydum internette biraz araştıralım dedim birsürü şikayet okudum o yüzden

• bu kadar şeye rağmen hala galeriden araba alan insanlar varya yok arkadaş bize herşey müstehak al hemşerim all ertesi günde yeni konu açarsın km si düşürülmüş pert araba aldım diye
  • Galeri degil hocam kia yetkili servisi koskoca yetkili serviste km düşürmez heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: the_zula

bu kadar şeye rağmen hala galeriden araba alan insanlar varya yok arkadaş bize herşey müstehak al hemşerim all ertesi günde yeni konu açarsın km si düşürülmüş pert araba aldım diye

bir haftada 2 araba aldım 2 sinide galeriden aldım
    şimdiye dek galeriden aldığım araçlardan hep memnun kaldım ama önüme gelen galeri değil tanıdık veya bana güven veren yerden aldım
    sahibinden 2-3 bin lira daha ucuza alacağım diye araç peşinden istanbulu dolaştığımda oldu ama hiçbiri resimlerdeki gibi temiz değildi
    sma galerilerde gördüğüm araçlar resimdekiler gibi temiz ve diri duruyordu

• Vallla aynı aracın manuel bej rengini kullanıyoruz temiz arac bulursanız sıkıntı olmaz fiyatta iyi gibi. Ama otomatik şanzımanı 4 ileri 30 kuruş yakar şehir içinde. Konforlu olmasina konforludur ama çok da bisey beklemeyin bu 4 ileri bva'dan. Bakımlı kullanildıysa daha sizi çooooook uzun süreler götürür ama bakımlıysa işte. Fiyatı anlaştınız mı anlaştıysanız ne kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ysnsnglsmhrybrhm.19000

Vallla aynı aracın manuel bej rengini kullanıyoruz temiz arac bulursanız sıkıntı olmaz fiyatta iyi gibi. Ama otomatik şanzımanı 4 ileri 30 kuruş yakar şehir içinde. Konforlu olmasina konforludur ama çok da bisey beklemeyin bu 4 ileri bva'dan. Bakımlı kullanildıysa daha sizi çooooook uzun süreler götürür ama bakımlıysa işte. Fiyatı anlaştınız mı anlaştıysanız ne kadar ?

Bende dogan l var 91 model uste 20 verecem

• Aynı şanzıman 2006 model makyajlı kasa aracı 2,5 (67000-120000 km arası) sene kadar kullandım. Şanzıman Tam otomatik olduğu için kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. 26750 ye vermiştim Aralık son haftasında.

• eylülün sonunda ilk sahibi emekli albaydan 102bin kmde aynı donanımda çağla yeşilini hatasızını 26bine aldım milletin lafına bakmayın. eğer bakımları düzenli yapılmışsa sorun yaşamazsınız.
  • O fiyata pek birsey yok. Yani bu sinifta. Herhangi bir sorunu yoksa alinir. Otomatigi hakkinda bilgim yok. Bu arada su vites kolunu tasarlayani alnindan opmek lazim

• Araba benden uzaklaş diye bağırıyor. Ertesi gün ''kmsi düşürülmüş 6 parça değişeni olan araba almışım!!'' diye konu açarsanız şaşırmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: niroli

quote:

Orijinalden alıntı: ysnsnglsmhrybrhm.19000

Vallla aynı aracın manuel bej rengini kullanıyoruz temiz arac bulursanız sıkıntı olmaz fiyatta iyi gibi. Ama otomatik şanzımanı 4 ileri 30 kuruş yakar şehir içinde. Konforlu olmasina konforludur ama çok da bisey beklemeyin bu 4 ileri bva'dan. Bakımlı kullanildıysa daha sizi çooooook uzun süreler götürür ama bakımlıysa işte. Fiyatı anlaştınız mı anlaştıysanız ne kadar ?

Bende dogan l var 91 model uste 20 verecem

Valla abicim sen milletin kilometre olayına felan takılma. Bak baktir tramer sorgula muayene kilometrelerini sorgula herseyi yap kompiteste sok. Fiyat da orta şekerli yani ne cok uygun ne cok pahalı

• Dizel otomatikleri nasil, ayni 4 ileri tam otomatik mi oluyor?

• Galerilerin hepsi kötü, hileci, hurdacı; sahibinden satanların hepsi dürüst, namuslu dimi. Ya bırakın allah aşkına şu kafayı ya. Kardeşim alacağın yeri iyice araştır. Daha önce bu bayiden ikinci el alan var mı yok mu soruştur. Git arabaya bak, sistemden sorgulat tanıdığın bir sigortacı varsa daha kolay olur işin. Bir de ekspere göster içine siniyorsa al geç. Sahibinden ucuza aldım diye burada hava atıp 1 ay sonra aldatıldım diye konu açan çok gördük. Onu bırak; burada ahkam kesip kendi arabasının km çekip de ilana koyan da gördük.
  • arkadaşlar aracın plakasını öğrenip renault servisinden bilgi aldım en son servise 61 binde girdiğini öğrendim ayrıca bayiye gidip incelediğimde aracın servis lambası yanıyor ve lastik basınç sensörü arıza uyarısı veriyordu bu yüzden şimdilik vazgectim yorumlar ucin tesekkur ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

Vites niye korkuttu çözemedim. Aynı motor ve şanzımana sahip scenic 2 kullanıyorum su ana kadar şeytan kulağına kurşun bu ikiliden bir şikayetim yok.

Kobraya benziyor meganelarin vitesleri

• quote:

arkadaşlar aracın plakasını öğrenip renault servisinden bilgi aldım en son servise 61 binde girdiğini öğrendim ayrıca bayiye gidip incelediğimde aracın servis lambası yanıyor ve lastik basınç sensörü arıza uyarısı veriyordu bu yüzden şimdilik vazgectim yorumlar ucin tesekkur ederim

servis ışığı eğer ona lbs den yanıyorsa sorun değil ama nedenini öğrenmek lazim.Madem vazgeçtiniz vardır bir hayır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

quote:

arkadaşlar aracın plakasını öğrenip renault servisinden bilgi aldım en son servise 61 binde girdiğini öğrendim ayrıca bayiye gidip incelediğimde aracın servis lambası yanıyor ve lastik basınç sensörü arıza uyarısı veriyordu bu yüzden şimdilik vazgectim yorumlar ucin tesekkur ederim

servis ışığı eğer ona lbs den yanıyorsa sorun değil ama nedenini öğrenmek lazim.Madem vazgeçtiniz vardır bir hayır.

Evet hocam hayırlısı olsun ne diyelim para kisitli olunca araç almak zor iş

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.