Şimdi Ara

ilanda ki lantis sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lantislere bayılıyorum fiyatları da uygun ankara da yaşıyorum parça pek umrumda değil ama yakıt önemli tahminim 11 litreyi geçmez sizce bu km de ki bir lantis alınır mı araç genel olarak diri ve temiz duruyor tavsiyelerinizi bekliyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-tertemiz-ucak-hatasizdir-orjinal-210996197/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam çok para istiyor bence araca ve araç belli bir kmyi devirmiş başınıza iş açabilir bence siz model olarak farklı bir araç düşünün
  • Valla bu paralara artık araç kalmamış ki Tofaş lara 12 yazmışlar km normal aslında da yılda 11 bin km yapmış ama kronik arızaları var mı ki örneğin honda binen arkadaşlarım 300 binde aldılar hala sanayi yolu görmüyor japonların hepsi aynı mı ki

• Alınabilir ama her 2.0 motorada uçak yazılmazki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O fiyata 4 kapili 306lara bakin. Donanimlisini da o butceye rahatca bulursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.8 motor

• caglarertas kullanıcısına yanıt
    Bende biliyorum 1.8 olduğunu ama bu tür araçlar için uçak denmesi hakkında konuştum

• Usta reno pejo citroen fiat düşünmüyorum sağol

• Orası öyle :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: caglarertas

Usta reno pejo citroen fiat düşünmüyorum sağol

bu paraya fıstık gibi marea alırsın üstelik çift airbag , abs , klima , elektrikli aynalar vb bir çok donanımıda olur ve model km side lantis e göre çok daha yeni olur.Ayrıca marea fiat ın bence en başarılı sedanıdır.
  • Model hos gorunuyor bunu alacaksin söyle gold,bordoya yakin turuncu yada lacivert tonlarinda mat kaplama yaptiracaksin.Ordan alip artcar yada benzeri bir yere goturup deri,dış renkle uyumlu koltuk doseteceksin.Yanlara amerikan sinyal motorlarda birkac oynama cok hoş olur.Tabi boyle birsey icin para ve zaman lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

bu paraya fıstık gibi marea alırsın üstelik çift airbag , abs , klima , elektrikli aynalar vb bir çok donanımıda olur ve model km side lantis e göre çok daha yeni olur.Ayrıca marea fiat ın bence en başarılı sedanıdır.

Biliyorum kardeş enişte aldı full marea km leri de düşük ama sevmiyorum tipi gidişi filan hoşuma gitmedi diğer eniştede 86 accord var o bile daha oturaklı kemikli duruyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Biliyorum kardeş enişte aldı full marea km leri de düşük ama sevmiyorum tipi gidişi filan hoşuma gitmedi diğer eniştede 86 accord var o bile daha oturaklı kemikli duruyor

tipi bence özellikle ön farları marea nın lantis ten daha güzel lantis in önü opel in travesti arabası olan tigra ya benziyor ayrıca 86 model accord marea dan oturaklı olamaz abartma kemikli olduğu doğrudur çünkü 30 yaşında araç elbette külüstürlükten kemikleşmiştir ben olsam marea alır lantis gibi nuneviden kalmış araçla uğraşmazdım

• sharkemre kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeş yinede marea sevemedim işte ama stilo albea filan hoşuma gidiyor onlarda fiyatı bütcemden fazla lantis temiz çıkmadı zaten ama aklımda ki araçlar yine japon arabaları honda mazda Corolla

• Bence guzel araba, genç arabası. Istiyorsaniz alın içinizde kalmasın.Her malın bir alıcısı vardır

• sol ön çamurluk komple boyalı kaputta boyalı olabilir almadan şaseye direklere iyice baktırın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.