Şimdi Ara

İlandaki araç alınır mı? (2004 Lada Samara) Bütçe 15 bin, alternatif önerilere açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu araç bu fiyata alınır mı 15 bin TL'ye alternatif araç önerisi. teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-tr.de-tek-ful-orjinal-sadece-78.binde-hatsiz.kazasiz.boyasiz-437371696/detay
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Proton 416 , Kia sephia 416 GTX bu araçları onerirmisiniz temizini nereden bulabilirim. Yada Citroen xara .Acil araç almam lazım siz değerli arkadaşlar dan iyi niyetle yardım istiyorum.

• https://www.sahibinden.com/fiat-albea?price_max=15555
    Bunların içinde düzgün birşey bulursan

• Lada samaraya o para verilir mi?

En azından aşağıdaki gibi vega alın hiç olmazsa klimalı araç gibi araç

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lada-1.6-16v-vega-2006-klimali-440109984/detay
  • Forumdaki bu son zamanlardaki Lada Samarra-Vega hayranlığını anlamıyorum. Sınıflarındaki en dandik araçlar olabilir. Rus arabası sıcak memlekete gelince hepsi apışıp kalıyor hararet mevzusu artıyor. Kalite desen 5 para etmez. Samarra etse etse 6-7 arası eder. 14-15 Bandına modelli bişey arıyorsan dizel Tata al keyfine bak en azından donanımı iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Forumdaki bu son zamanlardaki Lada Samarra-Vega hayranlığını anlamıyorum. Sınıflarındaki en dandik araçlar olabilir. Rus arabası sıcak memlekete gelince hepsi apışıp kalıyor hararet mevzusu artıyor. Kalite desen 5 para etmez. Samarra etse etse 6-7 arası eder. 14-15 Bandına modelli bişey arıyorsan dizel Tata al keyfine bak en azından donanımı iyi.

Adama dert vermeye mi geldin? Tata arıza bakımında oldukça yüksek değerde.Forumda sürü konusu var araştırın. O paralara R19 ya da eski kasa Albea bakın. Ya da Corolla modellerine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memleketin haline bak 15 bine Samara diyorlar delirmemek elde değil.Bari gidip Albea 1.3 Multijet bakın derim Samara okadar etmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Japon kore al saglam olur

• Hocam o paralara 2001 model Fiesta,2003-2004 Kia Rio sedan,Albea,2003 -model Palio bulunur iyice ara ve acil diye gidip milletin saçma sapan arabasını alma.

• bizde 2004 samara var 70 binden beri bizde,o araç 70 küsür değil 150binkm civarında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Forumdaki bu son zamanlardaki Lada Samarra-Vega hayranlığını anlamıyorum. Sınıflarındaki en dandik araçlar olabilir. Rus arabası sıcak memlekete gelince hepsi apışıp kalıyor hararet mevzusu artıyor. Kalite desen 5 para etmez. Samarra etse etse 6-7 arası eder. 14-15 Bandına modelli bişey arıyorsan dizel Tata al keyfine bak en azından donanımı iyi.

tek kontakta 700km gittim yaz ayında 80bin kmdir bakım dısında masraf açmadı,yol tutuşuda mükemmel,sakarya tem gişelerden gebze gişeler 45 dkkika,ilandaki araçta taş çatlasa 11.500tl eder,2008de 7.500tlye almıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beybiger -- 21 Mayıs 2017; 21:58:7 >
  • 98 99 italyan kasa marea
  • Biraz daha koyun hocam almera alın. Ladanın üç kere içinden geçer. Beni almera hayranı sanmayın. Sadece o paralara çok güzel araçlar. 2001 Almerayı 19a sattık kışın. Her şeyini yaptırıp verdik. Bir ona bakıyorum bir de bu ladaya. Dağlar var arada.

• 1995 senesinde 1993 modelini almıştım . 110,- tl ye evet taksitle toplam 110,- tl ye (110,000,000,- du o zaman ) yol tutuş çok iyidir. o senelerde biraz elektrik aksamı zayıftı bir kaç defa elektrik arızasından yolda kaldım ama 4 sene kullandım ama tabii bu ilandaki aracın fiyatı bence korkunç gerçekten korkunç
    bu para verilir mi ? derseniz bence verilmez.
  • Polo 3 bak bence temiz
  • 13-14 civarına temiz bir Tipo alın 3 yıldır kullanıyorum ben sürüşüde zevklidir.
    Masrafı üzmez her türlü iş görür.
  • Neden kimse 206 tavsiye etmemiş :s

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.