Şimdi Ara

ilandaki araç hakkında görüşleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlandaki aracı almak sizce mantıklı mıdır arkadaşlar?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-dizel-otomatik-i30-style-paket-154156293/detay/

• bana kalırsa pahalı
  • 28 bin iyimidir bu araç için sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prehistoric kullanıcısına yanıt
    28 bine inerse alın bence..

yalnız 100 bini geçmiş bir dizel. iyice baktırın motora.
  • maşallah heryeri çizik şirket aracı gibi kullanılmış

• Dikkat edin,araba pek iyi durmuyor.Şirket aracına benziyor.
  • Bakımsız araç.
  • Filodan çıkma arabaya benziyor.Bakımsız kullanılmış.
  • İlandaki araç ve ilan hakkında görüşlerimi belirteyim,

1-Öncelikle aracı yıkamamış bile... Bugün en kötü 1 TL ye yıkatılabiliyor bir benzinlikle... Satıcı burada alırsan al almazsan .kime kadar mantığında sanırım..Nitekim aracın resimlerinden nasıl bir anlam çıkarılabilir...
    2-Aracın değişenleri konusunda bilgi sahibi olmaması enteresan ancak bozuk olan parçalarını söylemesi benim için artı dır.. Ancak bunları şimdiye kadar yaptırmamasının sebebi de aracın bakımsız olduğunun bir gerçeğidir göz ardı edemem... Buradan da eksi puanda..
    3-Dizel Otomatik bir Kore aracı almam... Gerekçe ise yakıtları dizel gibi değil. Fazla...
  • Pek güven vermiyor açıkçası, o fiyatta çok çeşitli araç var başka bakın derim.
  • Şahsen 25 bine verse bile düşünmezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

Şahsen 25 bine verse bile düşünmezdim.

+1

İyi düşünün hocam
  • pek iyi görünmüyor
  • tipi hoş değil
  • bi hille hurda var bu araçta yaklaşma
  • Arkadaşlar satıcı iş arkadaşım. Satıcıya güven konusunda bir şüphem yok. Benim derdim aslında şöyle. 27-28 Bin liraya böyle bir dizel otomatik araç alınır mı? Ne hikmetse kimin aracına talip olsam ilk işi sahibinden.com a bakması oluyor. Lakin ben araçların netteki fiyatları üzerinden satıldığına inanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: prehistoric

Arkadaşlar satıcı iş arkadaşım. Satıcıya güven konusunda bir şüphem yok. Benim derdim aslında şöyle. 27-28 Bin liraya böyle bir dizel otomatik araç alınır mı? Ne hikmetse kimin aracına talip olsam ilk işi sahibinden.com a bakması oluyor. Lakin ben araçların netteki fiyatları üzerinden satıldığına inanmıyorum.

Satıcıya ve aracına güveniyorsan al.
    Km fazla önemli değil.
    Fiyatı ne kadar kırdırırsan kardır.
  • o paraya daha güzel bir araba alınabilir ve kafan daha rahat olur, 130 binde'ki bir araba için o riski almaya değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.