Bildirim
İlanı güncelleyememe sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Açılmasının üzerinden 7 gün geçen ilanlar güncellenemiyor hocam. Yenisini açabilirsiniz.@Stark1 -
Bu şekilde konu kirliliği yaşanmayacak mı hocam? Her 7 günde bir ilan çöp olacaksa eğer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stark1 -- 27 Şubat 2019; 22:38:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir çeşit güvenlik önemli aslında bu ancak eski ilanları güvenli bir şekilde güncellemek içinde bir özellik gelecektir hocam. Kısa bir süre için diyelim.quote:
Orijinalden alıntı: Stark1
Bu şekilde konu kirliliği yaşanmayacak mı hocam? Her 7 günde bir ilan çöp olacaksa eğer -
bu düzeltilmeyecek mi, içerisinde sayfalarca alışveriş/referans yorumu bulunan konuları kullanmayıp yeni konu mu açacağız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Mart 2019; 13:53:15 > -
Açılması üzerinden yedi gün geçmiş ilanları güncelleyebilmek için de bir yöntem getirilmesi düşünülüyor hocam, kısa bir zaman içinde sonuçlanır.quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
bu düzeltilmeyecek mi, içerisinde sayfalarca alışveriş/referans yorumu bulunan konuları kullanmayıp yeni konu mu açacağız? -
Hayda bende bu sorunla karşılaştım.İlanı güncelleyemiyorum
İşimiz oldu hasta olduk başka bişiy oldu diyelim , ilanı güncelleyemedik yeni konu mu açıcaz?
Edit
Yaptım mobil mini sürümde bu hatayı veriyor masaüstü sürüme geçip SMS onayı sonrası güncelledim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 6 Aralık 2019; 14:21:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X