Şimdi Ara

ilerde evlenme durumu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sevdigim kızla benim ailem tanısık.bayramda seyranda mutlaka birbirimize gidip geliriz. hem kızın ailesi hemde benim ailem, kızla benim cok samimi oldugumuzu biliyorlar. ama ortadaki ilişkiyi akran oldukları icin yani yaşıt oldukları için iyi anlaşıyolar gibisinden biliyorlar.yani birbirimizi sevdigimizden haberleri yok.

ben mesela kıız görmek icin bahane uydurup oturdugu semte giderim yada evlerine kadar girerim.

şimdi benim düşündügüm şey şu;

ben hep sevdigim kızın ailesine yakın durmak zorunda kaldım kızı görmek için ama ilerde onlardan nasıl gidip kızı isterim??

sonucta bana hic o gözle bakmadılar ve belli bir zaman sonra damat adayı olarak karsılarına cıkacagım.

sizce benim hakkımda kötü düşünürlermi ?
    mesela; demek o yüzden kızımızla bu kadar samimiydin vs vs....

valla bunu tabiki önce ailesine sormak lazım ama içimdekileri dökmek istedim

iyi günler

• Seni çok iyi tanıyorlarsa bi problem yok.Evleniceğin ailesi değil kız
  • Senden böyle bişey beklemedikleri için muhtemelen yaşın daha küçük. Yaş kaç?
  • tesekkurler yorumlarınız icin

ben 20 yasındayım ilerde daha 5 - 6 yıl daha var tabi

bnde sizin gibi düşünüyorum zaten fazla görünmek istemiyorum ailesine. sonucta zaman gectikce aile bireyi gibi olacagım ve o evlenme ihtimali tamamen ortadan kalkacak diye sezinliyorum. zaten birbirimizi seviyoruz o açıdan bir problem yok ama sonucta aile rızası önemlidir benim için.
  • sorun olacagını sanmıyorum o da seviyorsa eninde sonunda bu iş olur fazla yorma kndini
  • boşversene sen iki gönül bir olunca samanlık seyran olur
  • ya tek korkum ailesinin bana '' vayy be demekki bu yüzden o kadar sene bizimle aranı iyi tuttun, baska planların varmıs'' demesi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.