Şimdi Ara

İlerde ölecek olmamız çok korkunç değil mi? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
215
Cevap
2
Favori
17.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

Arkadaşlar bu konunun tutmasının tek sebebi insanların arayış içerisinde olmasıdır üstteki ( smartboy38 ) kardeşimin 15 dakikalık videosunu izledim bu videoda abimiz üstadım MEHDİ büyük İSLAM alimi Bediüzzaman Said-i Nursi hazretlerinin büyük eseri Risale-i Nur Külliyatından İnsanlar ve Hayvanlar arasındaki farkları anlatan güzel bir sohbet yapmış. Kafanızı karıştıran Allah, ahiret hayatı ve ölüm hakkında her soruya cevap bulabileceğiz videoları tavsiye eder hepinize hayırlı Cuma'lar dilerim
    Ya tepecikli, yine mi sen?
    Asıl mehdi sensin!

• Mehdi kim ben kim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır değil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

Ölüm korkunç değil gerekli olan bir şey. Korkunç olan öldükten sonra anılacak bir eser bırakmamak.
    Hocam ölüp gitmişim adımı ansalar nolur anmasalar nolur? Belki ölüm döşeğindeyken falan insanın morali bozulur evet, o da ne kadar sürerse işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla ben korkmuyorum,ama geç olsun güç olmasın.

2200-2300 leri göremeyeceğim için üzülüyorum sadece off o teknoloji çok iyidir be
  • ölmek değil ama öbür tarafın sonsuz olması düşüncesi bana daha beyin yakıcı geliyor.
  • Değil

• Değil

• Kalpler ölü olduğu için sorun olmaz. Kalbi diri olanlar içinde ölüm diye bir şey olmaz.
  • İlerde ölecek olmamız çok korkunç değil mi?

• Prof.Bayraktar bayraklı'nın bir konuşmasına göre öbür tarafta sonsuz değil,Allah bizi tekrar yok edecek diyor.Bahsettiği ayetten öyle bir mana çıkartmak mümkün.
  • Korkunç ama yapacak bir şey yok. Hayat bunu düşünerek de yaşanmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-94B38574C

Ölüm korkunç değil gerekli olan bir şey. Korkunç olan öldükten sonra anılacak bir eser bırakmamak.
    İnsanlar nasıl erişebiliyor bu kafalara,anlamak ne mümkün...

Kurtulun şu yanılsamadan.

Hep modern dünyanın getirileri bunlar,oysa daha da aydınlanmıştık hani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ubi Panis ibi Patria -- 28 Ekim 2019; 14:21:7 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.