Şimdi Ara

İLERE GÖRE ARANILAN ÖZELLİKLERDE OTOMOBİL BULMA ŞANSI FARKLI MIDIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 aydır yengem Antalya' da istediği özellikte otomobil bulamadı. Çünkü yetkili bayi az ve seçeneklerde az.
    İstanbul' dan al ayı düşünüyor artık.
    Misal VW için Antalya' da sıraya girmesi ile İstanbul' da sıraya girmesi arasında fark var mıdır?
    İstanbul' dan otomobil almak daha mı iyi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

2 aydır yengem Antalya' da istediği özellikte otomobil bulamadı. Çünkü yetkili bayi az ve seçeneklerde az.
    Misal VW için Antalya' da sıraya girmesi ile İstanbul' da sıraya girmesi arasında fark var mıdır?

Yaw iki gün evvel yengem golf aldı dedin.? Neden bu kadar yalan söyleme gereği duyuyorsun, iki gün evvel söylediğin yalanıda unutup tekrar başlık açıp aynı teraneyi döndürüyorsun:?

• ahh ah.
  • Golf'e ne oldu? Subaru'yu ne yaptın? Ulan ne insanlar var memlekette?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EREN__ -- 22 Haziran 2014; 0:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

quote:

2 aydır yengem Antalya' da istediği özellikte otomobil bulamadı. Çünkü yetkili bayi az ve seçeneklerde az.

Yaw iki gün evvel yengem golf aldı dedin.? Neden bu kadar yalan söyleme gereği duyuyorsun, iki gün evvel söylediğin yalanıda unutup tekrar başlık açıp aynı teraneyi döndürüyorsun:?

Bu oteki yengesiymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 22 Haziran 2014; 0:48:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yenge filo kuruyor herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __EREN__

Golf'e ne oldu? Subaru'yu ne yaptın? Ulan ne insanlar var memlekette?

Sen birak simdi onu. Plakayi naptin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

Orijinalden alıntı: __EREN__

Golf'e ne oldu? Subaru'yu ne yaptın? Ulan ne insanlar var memlekette?

Sen birak simdi onu. Plakayi naptin

Onu halledecez daha. :D

• Yenge galerici mi

• Prim vermeyin bu arkadaşa.Ta Sıcak Fırsatlarda ki onu bunu şunu şu kadar aldım demesinden belli kolpacı olduğu.
  • en son bmw siparisi gecti diye hatirliyorum.

• Yeni bir pazarlık taktiği:

Yenge Golf 1.2 TSI DSG COmfortline için geçen hafta 48 TL yi hesabına yatırmıştı VW' nin ve bugün işlemler tamamlanacaktı.
    Son anda beni aradı sordu ben de 2013 Opel Insignia 1.6 170PS AT Edition Elegance' da ısrar ettim. Hatta yengeye "Sen şimdi Opel' i ara. O Insignia' yı 52 TL ye versinler yoksa 48 TL' ye Golf alacağını hatta parayı yatırdığını söyle, bak bakalım ne oluyor" dedim.
    Yenge de bayii ile görüşüp dediklerimi aynen söyleyince 55 lira altına Insignia' yı vermeyen bayii 52.600 TL demiş. Ben de hemen al kaçırma dedim.

Ama yenge bana hala "Çok yakıyormuş, bakım maliyeti yüksekmiş" deyince ben de "Sen al, eğer çok yakar, bakımı fazla tutarsa parasını ben öderim" dedim.
  • Buna yeni trend galiba babam alicak yerine artik yenge alicak oldu.

• quote:

Yeni bir pazarlık taktiği:

Yenge Golf 1.2 TSI DSG COmfortline için geçen hafta 48 TL yi hesabına yatırmıştı VW' nin ve bugün işlemler tamamlanacaktı.
    Son anda beni aradı sordu ben de 2013 Opel Insignia 1.6 170PS AT Edition Elegance' da ısrar ettim. Hatta yengeye "Sen şimdi Opel' i ara. O Insignia' yı 52 TL ye versinler yoksa 48 TL' ye Golf alacağını hatta parayı yatırdığını söyle, bak bakalım ne oluyor" dedim.
    Yenge de bayii ile görüşüp dediklerimi aynen söyleyince 55 lira altına Insignia' yı vermeyen bayii 52.600 TL demiş. Ben de hemen al kaçırma dedim.

Ama yenge bana hala "Çok yakıyormuş, bakım maliyeti yüksekmiş" deyince ben de "Sen al, eğer çok yakar, bakımı fazla tutarsa parasını ben öderim" dedim.

/>

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.