Şimdi Ara

İleri derece deneme önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Şu an üniversitede okuyorum ama okuduğum bölüm bana göre olmadığı için yeniden sınava gireceğim. Müfredat değişmiş komşumuzdan öğrendim. Matematik çalışıyordum evde o yüzden matematiğim şu an çok iyi durumda. En çok değişen kimya ile matematik olmuş anladığım kadarıyla.

-Kimya için yeni çıkan palme konu anlatımlı kitabını aldım.

-Biyoloji için palme alacağım. Daha önce almıştım çok memnun kalmıştım.

-Fiziğe gelince fizik benim en zayıf dersim sanırım. Onun için palme konu anlatımlı almayı düşünüyorum. (Palme önerir misiniz ?)

-Matematik, geometri dersleri için tek eksiğim pratik sıkıntım yok bunlarda.

Ben daha öne hazırlanırken canımı en çok sıkan şey denemelerin ve soru bankalarının yanlış cevap anahtarları ve yanlış sorularıydı. Bu insanı yanılgıya düşürüyor özellikle ben biyoloji çalışırken yanlışları konu anlatımlıdan kontrol edip devam ediyordum. Bunların hepsi zaman kaybı tabii o yüzden hem ileri derece sorular içeren kaynak hem de mümkün olduğu kadar az yanlış olan bir kaynak arıyorum. Önerilerinize açığım

• fizik palme konu anlatımı kesinlikle önermiyorum. vakit ayırırım dersen -her ne kadar yeni müfredatta olmayan formülleri barındırsa da- karaağaç -özellikle optik fasikülleri- işini fazlasıyla görecektir. 14 fasikül 5000-5500 soru falan var örnekleri ile beraber ve testlerinin çözümleri de internet sitesinde var.
    deneme konusunda çok tavsiye veremeyeceğim bu sene piyasa biraz fakir. branş olarak aklıma ilk gelen editör ve endemik TR denemeleri yeterince iyi bakabilirsin.
  • beratyldz B kullanıcısına yanıt
    Karaağaç'ı ben hazırlanırken öven çoktu ama hiç alıp denemedim. Şu an bildiğim iyi bir kaynak olmadığı için karaağaç'ı almayı düşünüyorum. Bu arada hepimizin bildiği gibi fizik soruları artık yorum ağırlıklı. Yorum ağırlıklı sorular içeren bir soru bankası veya bölüm denemesi biliyor musunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küpon

Karaağaç'ı ben hazırlanırken öven çoktu ama hiç alıp denemedim. Şu an bildiğim iyi bir kaynak olmadığı için karaağaç'ı almayı düşünüyorum. Bu arada hepimizin bildiği gibi fizik soruları artık yorum ağırlıklı. Yorum ağırlıklı sorular içeren bir soru bankası veya bölüm denemesi biliyor musunuz ?

Eksen ygs fizik ve endemik 15 li fen denemeleri öneririm kesinlikle
  • bende eksenin ygs soru bankası var ama 2013 yılında falan almıştım sanırım. Yenisi ile eskisi arasında fark var mı ? Ve konu anlatımlı olarak ne önerirsiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küpon

bende eksenin ygs soru bankası var ama 2013 yılında falan almıştım sanırım. Yenisi ile eskisi arasında fark var mı ? Ve konu anlatımlı olarak ne önerirsiniz ?

Eskisini bilmiyorum ama bu yılki çok güzel cidden tam ygs ayarında yorum soruları var.Ygs fizik konu anlatım gerek yok bence teknofemden dinlenip rahatça çözülebilir.
  • Cumartesi günü gidip elimdeki kitapla yenisini karşılaştırayım sonucu buraya yazarım. Ben konu anlatımlı derken sırf ygs için sormuyorum :) ygs/lys ikisi için anlatımı çok yüzeysel olmayan, bol örnekli bir konu anlatımlı kitap arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Küpon kullanıcısına yanıt
    sınava hazırlananlar arasında yanlış olduğunu düşündüğüm bir algı sizde de var. ben de biliyorum fizik soruları yoruma dönüyor. ama bu yorumu rahat yapabilmek için konunun temeline inmek -işlemli de olsa- belli bir pratiğe sahip olunması gerektiğini düşünüyorum. ayrıca öyle abartıldığı kadar salt işlem de değil karaağaç fasikülleri. incelersen yorum soruları da içerdiğini görebilirsin. aradaki farkı da meb kitabı ve denemelerle kapatabileceğini düşünüyorum. son karar senin...
  • Yayın denizi ygs lys tek soru bankaları fizik çok güzel özellikle ygs si ince yorumlar içeriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O konuda aynı fikirdeyiz. Sonuçta yorum sorularında yorum yapabilmek için konuya hakim olmak lazım. Hatta bir soru vardı ısı ile ilgili sanırım. Soru yorum sorusuydu ama tamamen formülle çözülüyordu. Benim yorum sorusu içeren derken amacım güncel olan ve güncel olanlar yorum sorusu içerdiği için yorum sorulu arıyorum. Fdd'nin vardı elimde mesela tamamen formül ve ağır işlem soruları vardı. Fdd o yüzden benim için asla alınmayacak kaynak. Belki değiştirmiştir kendini ama bende 2013 var ve o kadar sınavla alakasız soruları var ki soruyu çözerken bana faydası olmasını istiyorum, boşa zaman harcamak istemiyorum.

Yayındenizine nedense hiç sıcak bakamıyorum :) türkçe dil anlatımını almıştım zamanında ve o kadar gereksiz bir kitaptı ki o yüzden her şeyine önyargılı bakıyorum. Sanırım gidip yerinde bakmak en iyisi olacak. Çünkü sadece bir soru bankası almayı düşünüyorum. Geri kalanını bölüm denemeleriyle hallederim. Ygs için bunlara gerek yok zaten ufak bir çalışmayla hepsini yaparım herhalde.

Arkadaşlar ilginize teşekkürler tekrar Konu anlatımı olarak yine orada bakacağım ama çok büyük ihtimalle karaağaç fasiküllerini alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Küpon -- 24 Aralık 2016; 23:59:21 >

• LYS Fizik Güvende Konu Anlatımlı Bilgi konusunda ve yorum sorusu içeriği açısından çok iyidir ama çözümlü örnekler az yani konuyu öğrenmek için iyi bir kitap değil. Karaağaç Serisinin bol çözümlü örneği ile LYS Fizik Konu anlatımlı kitabı birbirini tamamlıyor
  • Küpon kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen seneki yayın denizi ağır işlemliydi, bu seneki harika

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up varsa oyle bir öneri ben de alırım
  • Konu anlatımı olarak karaağaç kesin şu an :) Soru bankası olarak eksen ve yayın denizi ilk bakacağım yayınlar olacak. Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.