Arkadaşlar emektar ekran kartım 2 gün önce iflas edip, bozuldu. Önümüzde ki yaz, yeni bir sistem toplama planım böylelikle bozulmuş oldu. Şuanda ileriki sisteminin ekran kartını almak istiyorum.
Yani beni en az 4-5 sene beni idare edecek, bozulmadığı sürece kullanabileceğim bir ekran kartı lazım.
Eski kartım XFX - 8800GTS XXX ED bozuluncaya kadar benim ihtiyaçlarımı görüyordu, gayette performanslıydı kerata(bana göre).
Sistemim imzamda mevcut.
Şimdiden teşekkürler,
Saygılar.
power'ınız uygun hocam bütçeniz nedir? eğer ob ekran kartınız varsa bir süre daha idare edin derim HD 6000 serisi geliyor yakın zamanda. şu an için f/p kartları 5770, GTX460 ve 5850.
4-5 sene çok zor ama bütçen dahilinde bunu seçebilirsin
450-550 arası ise bütçe 5850-gt460 GIGABYTE GTX 460 GDDR5 1GB 256BIT
ileri görüşlü derken anisotropic filtering(AF) si güçlü olan kart mı demek istiyorsunuz?
güzel espri
quote:
Orijinalden alıntı: Just In Time
ileri görüşlü derken anisotropic filtering(AF) si güçlü olan kart mı demek istiyorsunuz?
:) Aynen. Yeni oyunlar çıktıkça en çok kıstığımız özelliklerin başında geliyor.
Arkadaşlar bu arada ben video işleme ve 3d işleriyle uğraşıyorum. Cuda ve bazı programlar Nvida destekli olması sebebiyle yine Nvida marka bir ekran kartı almayı planlıyorum.
Tabi tavisyelerin cezbediciliğne göre fikrim değişebilir
:) Aynen. Yeni oyunlar çıktıkça en çok kıstığımız özelliklerin başında geliyor.
Arkadaşlar bu arada ben video işleme ve 3d işleriyle uğraşıyorum. Cuda ve bazı programlar Nvida destekli olması sebebiyle yine Nvida marka bir ekran kartı almayı planlıyorum.
Tabi tavisyelerin cezbediciliğne göre fikrim değişebilir
bence Just In Time hocam z eksenindeki derinlikten bahsetmiş.