Şimdi Ara

İlerideki eşime güzel bir evlenme teklifi fikrim var.● SLOW PARÇA LAZIM ●

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5-6 cümle ile her yıl bir cümle olmak üzere aynı yerde aynı üstle video çekeceğim ve evlenme teklifini yaparken bunu izleteceğim ama bu 5.6 cümle ne olmalı nasıl girmeliyim sizce .

Edit ;
    Tam anlatamamış olabilirim tekrar okuyunca farkettim . 5 6 cümleden oluşan bi paragraf olacak ve ben 2016 da bir cümle 2017 de bir cümle.... diye gidip aon cümleyle bitireceğim artık ne zaman evleneceksem o zaman izleteceğim birde slow ama nakaratta çıkışlı olan bir şarkıya ihtiyacım var video boyunca altta çalacak ve tam evlenirmisin dediğimde nakarat girrcek müziğin sesi yükselecek vs.

Yaş 18

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DR uLuBey -- 18 Mayıs 2016; 23:12:53 >

• değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: DR uLuBey

5-6 cümle ile her yıl bir cümle olmak üzere aynı yerde aynı üstle video çekeceğim ve evlenme teklifini yaparken bunu izleteceğim ama bu 5.6 cümle ne olmalı nasıl girmeliyim sizce .

En güzel evlenme teklifi nasıl yapılacağını biliyorum ve etkilenmeyen kadın asla olamaz
  • Bence de değmez.
  • Bir ömür boyunca yatağı uçuralım mı
  • Oha cok fantastik sanirsin alexis texas sucuk yiyo
  • Usta fikir çok güzel be hoşuma gitti. Yapma niyetine girdim bende direk
  • Tam anlatamamış olabilirim tekrar okuyunca farkettim . 5 6 cümleden oluşan bi paragraf olacak ve ben 2016 da bir cümle 2017 de bir cümle.... diye gidip aon cümleyle bitireceğim artık ne zaman evleneceksem o zaman izleteceğim birde slow ama nakaratta çıkışlı olan bir şarkıya ihtiyacım var video boyunca altta çalacak ve tam evlenirmisin dediğimde nakarat girrcek müziğin sesi yükselecek vs.
  • DH de 2 fikir verecek adam mı yok be usta , değmez diyenler var değer be paşam.
  • Abi evlenme teklifini kabul edecegi varsa eder zaten bunun nasil oldugu cok muhim degil. Kisacasi degmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesnek

Abi evlenme teklifini kabul edecegi varsa eder zaten bunun nasil oldugu cok muhim degil. Kisacasi degmez
    Bari son cümleye kadar isim kullanma, başka biriyle evlenecek olursan kurtarma şansın olur
  • Böyle bir şey yapılacaksa isim kullanılmamalı zaten

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khryseis -- 19 Mayıs 2016; 23:42:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afrika sucugu

Oha cok fantastik sanirsin alexis texas sucuk yiyo

• Paragrafların bittiği sene kız bulamazsan boşa gider.
  • Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khryseis

al sana slow şarkı pnp.

buda hediyemizdir.

şaka yaptım o teklife hangi slow şarkı iyi gider bilmiyorum o yüzden öneri veremiyeceğim.ancak bunlar gerçekten iyi slow şarkılar.şaka şaka.umarım evlenir ve mutlu olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: efsi

al sana slow şarkı pnp.

buda hediyemizdir.

şaka yaptım o teklife hangi slow şarkı iyi gider bilmiyorum o yüzden öneri veremiyeceğim.ancak bunlar gerçekten iyi slow şarkılar.şaka şaka.umarım evlenir ve mutlu olursunuz.

Alıntıları Göster
    yalnız şaka maka güzelmiş usta kenara yazıyorum işimize yarar falan :D

• Afrika sucugu kullanıcısına yanıt
    Hınzır seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım
    gereksiz.

diyeceksin ki niye?

erkekler oturup böyle incelikler düşünürken kadın ne yapıyor?

kuru kuru bi "evet" diyor geçiyor.

takla atması lazım amuda kalkması lazım ama yok evet de geç.

boşverin hacılar evlilik teklifi aldığına şükretsin, daha tektaşı var bu işin, zaten olay orda.

tek taşı alma böyle teklif et bakalım ne oluyor, romantizm zerre umrunda olmaz :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.