Şimdi Ara

ileriye dönük lumia almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler suan l520 kullaniyorum gayet memnunum. Fakat yeni bir telefon almak istiyorum. Kararim l925 oldu. Ama aklima takilan sorular var. Mesela wp10 ciksa l925 kaldirirmi. Yada soyle soyleyim beni bu telefon kac yil goturur. Kisitlama olmadan tum guncellemeleri alirmi. Para bakimindan sknti yok 1520 yede baktim 1320 yede. Ekranlari cok buyuk. 1020 ise bence o kadar kamera icin degmez. Sizin fikirlerini nedir. Hangi lumia yi tavsiye edersiniz. Ekrani 4.5 5" ve hizli olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlle de değiştireceğim diyorsanız.

Bence 1520yi amiral gemisi olması sebebiyle, 735i güncel ve şarjı iyi bir model olması sebebiyle düşünebilirsiniz.

Wp10 3 gün içinde görücüye çıkacak, 925 tabiki kaldıracak, 520de.

Ama artacak olan sistem özellikleri bataryası vasattan da kötü olan 925i ne kadar olumsuz etkileyecek bekleyip görmek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 18 Ocak 2015; 20:41:10 >
  • Seninki doğmamış çocuğa don biçmek. Para sıkıntın yoksa iPhone 6 alırsın kafan rahat olur. En azından 3 sene daha rahat güncelleme alacağını bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0537 -- 18 Ocak 2015; 20:48:37 >
  • Nasil yani 925 in bataryasi cok mu kotu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence ya 735 yada 830 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

Nasil yani 925 in bataryasi cok mu kotu.

Max 3 saat kullanım ömrü var. Onun dışında iyi bir telefon.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 930 al kafan rahat eder 3 sene guncel kalır w10 dan sonraki surumude alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 930 sizin için mantıklı görünüyor.

• Donanımdan kaynaklı kısıtlamalar illaki olacaktır L925te. Örneğin hey cortana, 4k video falan 930,1520 gibi modellere geldi sadece.
    1520 büyük geliyorsa 930 mantıklı seçim olur bulabilirseniz.
  • İleriye dönük lumia alacağına microsoft hisse senedi al. Çünkü şu an bu işletim sistemine yatırım yapılmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: Büyük Amiral

bence ya 735 yada 830 al

+1 katılıyorum.

735 ve 830 fiyat indirimine girerse düşünmeden alınabilir. 930 modeli de tercih edilebilir. fiyata ve bulunabilirliğe göre seçim size kalmış.

syg.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raki balboğa

Beyler suan l520 kullaniyorum gayet memnunum. Fakat yeni bir telefon almak istiyorum. Kararim l925 oldu. Ama aklima takilan sorular var. Mesela wp10 ciksa l925 kaldirirmi. Yada soyle soyleyim beni bu telefon kac yil goturur. Kisitlama olmadan tum guncellemeleri alirmi. Para bakimindan sknti yok 1520 yede baktim 1320 yede. Ekranlari cok buyuk. 1020 ise bence o kadar kamera icin degmez. Sizin fikirlerini nedir. Hangi lumia yi tavsiye edersiniz. Ekrani 4.5 5" ve hizli olarak.

Elindeki telefon su anda yeterli yeni sistemi bekle gor ona karar ver.Zaten yeni sisteme goreyeni modeller cikacaktir.Bir bakarsin tam bir f/p urunu cikar ayni paraya guncel bir lumia alirsin.Acele etme derim

• 1520 al derim.
  • Çok geriden geliyor. İleriye dönük alma.bugün android yada ios al.ilerde adam olursa Windows alırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Çok geriden geliyor. İleriye dönük alma.bugün android yada ios al.ilerde adam olursa Windows alırsın.

Aynen katılıyorum. Ayrıca wp fiyatları çok çabuk ve büyük düşüşler yaşıyor. Bugün 1500 lira olan telefon gelecek sene 750 liradan satışa sunuluyor.
  • 830 ve 930 arasinda kaldim yorumlardan sonra. Bu telefonlatin sifirlarini hangi teknoloji magazalarinda bulabilirim. Teknosa vatan felan satmiyo 830 u mesela.

• Uzun vadede hiç bir firmaya güven olmaz. bu işin ayrı bir yönü. Madem 1520 ekranı büyük diyorsunuz bence para varsa 930 alın. Ciddi anlamda muhteşem bir ürün. 830 da güzel. windows 10 zaten hali hazırda bütün lumialara gelecek. ama eski modeller donanımsal durumlarından dolayı bazı özelliklerden mahrum kalacak. Teknolojiye çok çok meraklıysanız 925 ileri vadede sizi üzebilir. Alayım uzun süre kullanayım diyorsanız şansınız bol olsun. Lanet teknolojik ürünlerin hepsinde bir dert çıkıyor. Adamı yarı yolda koyuveriyorlar.:) bana kalsa lumia 820 bile öneririm ama belli ki iyi bir şey alıp bir kaç seneden fazla kullanmak istiyorsunuz. O zaman ben 930 üzerinde yoğunlaşın derim.
  • Arkadaşlar 1 Hafta önce Lumia 1320 aldım. Mağazaya ilk girdiğimde 800 bilmem kaç ile numaralı hatalar veriyordu tarih ve saati doğru bir şekilde değiştirip hatayı yok ettim. Bu sefer mağazaya girdiğimde her şey normal fakat popüler ücretsiz uygulamalara girip WhatsApp ve ya başka bir uygulamada yükleye bastığımda izin vere bastım ve 15 saniye bekledim hata olarak "Bağlanılamıyor Şu anda Mağaza'ya bağlanmakta sorun yaşıyoruz. Kısa süre sonra yeniden deneyin" diyor. 1 Haftayı geçti süre yardım edin. Ne yapmam gerekiyo?
  • biuu kullanıcısına yanıt
    yok 1 saat ne yaptınız yahu öldürdünüz telefonu abartmayın bu kadarda. 3 saat gidiyorsa sizin batarya ölü
  • oguzargil O kullanıcısına yanıt
    Wifini değiştir olmadi başka wifiden baglan yada 3g ile dene iniyormu tabi 3g ne izinver tp link var bende hic sorunum yok dual bant kullaniyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 19 Ocak 2015; 23:40:09 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.