Şimdi Ara

İLETİM RAPORU ZAMANI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    merhaba;

gönderdiğim sms nin alıcıya ne zaman ulaştığını bildiren bi program veya servis veya bi ayar warmı bildiğiniz(tel:6300),

birde karşı tarafın gönderdiği bi sms in ne zaman gönderildiği onun telfonundan ne zaman çıktığınını bilebilrmiyiz merak ediyorum sanki eskiden vardı bu bilgiler.

• quote:

Orjinalden alıntı: justice_01

[DHTUBE=
    merhaba;

gönderdiğim sms nin alıcıya ne zaman ulaştığını bildiren bi program veya servis veya bi ayar warmı bildiğiniz(tel:6300),

birde karşı tarafın gönderdiği bi sms in ne zaman gönderildiği onun telfonundan ne zaman çıktığınını bilebilrmiyiz merak ediyorum sanki eskiden vardı bu bilgiler.

mesaj ayarlarından iletim raporlarını açarak bu bilgiye ulaşabilirsiniz mesaj gittiğinde

size bilgi mesajı olarak gelir onun dışında bir program görmedim.
  • waay öle prog warsa bizede yollayın be :D tel 6233 S40 + N95

neyse şaka bi yana mesaj ayarlarından iletim raporu seçeneğini aktif hale getirirsen iletim raparlorı iletim bilgisi gelir
  • gonderen kisinin msj bilgilerine baktıgın zaman msj i sana ne zmn attigini görebilirsin.. ayrica böle b program oldugunu sanmıyorum
  • o kişinin ayrıntılı faturasını iste
  • quote:

Orjinalden alıntı: kir-pi

o kişinin ayrıntılı faturasını iste

• quote:

[DHTUBE=
    merhaba;

böyle birşey bazı telefon modellerinde hala görülüyor eski modellerde; aklımda değil hangi telefon modeli olduğu daha önceden görüyorduk bu bilgileri doğru
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten iletim raporu açık, iletim saatinede benim msj gönderdiğim saatin 1-2 dk sonrasını yazıo, yani saat 15:00 göndersem alıcı sms i 2 saat sonrada alsa benim iletim raporunda yazan 15:01 oluo.avea müş hizmetlerini aradım onlarda derman olmadı.
  • İletim raporu hemen gelmemesinin yanında mesajlarda çok geç ulaşıyor bazen. Artık hatlar mı karışıyor ne oluyorsa..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

[DHTUBE=
    merhaba;

böyle birşey bazı telefon modellerinde hala görülüyor eski modellerde; aklımda değil hangi telefon modeli olduğu daha önceden görüyorduk bu bilgileri doğru

Samsung D500 kullanıyorum..
    Dediğiniz gibi, attığı saati mesajda görebiliyorum..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.