gönderdiğim sms nin alıcıya ne zaman ulaştığını bildiren bi program veya servis veya bi ayar warmı bildiğiniz(tel:6300),
birde karşı tarafın gönderdiği bi sms in ne zaman gönderildiği onun telfonundan ne zaman çıktığınını bilebilrmiyiz merak ediyorum sanki eskiden vardı bu bilgiler.
quote:
Orjinalden alıntı: justice_01
[DHTUBE= merhaba;
gönderdiğim sms nin alıcıya ne zaman ulaştığını bildiren bi program veya servis veya bi ayar warmı bildiğiniz(tel:6300),
birde karşı tarafın gönderdiği bi sms in ne zaman gönderildiği onun telfonundan ne zaman çıktığınını bilebilrmiyiz merak ediyorum sanki eskiden vardı bu bilgiler.
mesaj ayarlarından iletim raporlarını açarak bu bilgiye ulaşabilirsiniz mesaj gittiğinde
size bilgi mesajı olarak gelir onun dışında bir program görmedim.
waay öle prog warsa bizede yollayın be :D tel 6233 S40 + N95
neyse şaka bi yana mesaj ayarlarından iletim raporu seçeneğini aktif hale getirirsen iletim raparlorı iletim bilgisi gelir
gonderen kisinin msj bilgilerine baktıgın zaman msj i sana ne zmn attigini görebilirsin.. ayrica böle b program oldugunu sanmıyorum
o kişinin ayrıntılı faturasını iste
quote:
Orjinalden alıntı: kir-pi
o kişinin ayrıntılı faturasını iste
quote:
[DHTUBE= merhaba;
böyle birşey bazı telefon modellerinde hala görülüyor eski modellerde; aklımda değil hangi telefon modeli olduğu daha önceden görüyorduk bu bilgileri doğru
zaten iletim raporu açık, iletim saatinede benim msj gönderdiğim saatin 1-2 dk sonrasını yazıo, yani saat 15:00 göndersem alıcı sms i 2 saat sonrada alsa benim iletim raporunda yazan 15:01 oluo.avea müş hizmetlerini aradım onlarda derman olmadı.
İletim raporu hemen gelmemesinin yanında mesajlarda çok geç ulaşıyor bazen. Artık hatlar mı karışıyor ne oluyorsa..
quote:
Orjinalden alıntı: mustafa_(87)
quote:
[DHTUBE= merhaba;
böyle birşey bazı telefon modellerinde hala görülüyor eski modellerde; aklımda değil hangi telefon modeli olduğu daha önceden görüyorduk bu bilgileri doğru
Samsung D500 kullanıyorum.. Dediğiniz gibi, attığı saati mesajda görebiliyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme