Öncelikle yanlış birşey yaptıysam kusura bakmayin :)
Playstation 3'ü 15-20 gün önce aldım ürün Uncharted 3 Bundle idi.Oyunu singleplayer bölümünü bitirdikten sonra online a gireyim dedim ve bir psn açtım.İlk başta TR mi UK mi yoksa US mı alsam diye kararsız kaldım ve Türkiye'de yaşıyorum ve ona göre TR psn i alayım dedim,hatta ''M`Shinoda'' abimizin açtığı konudan (http://forum.donanimhaber.com/m_42901522/tm.htm ) yardım alarak bir TR psn i aldım fakat içime kurt düştü.Bazı arkadaşlar US daha iyi UK daha iyi diyorlar, bilgili bir arkadaş yardım ederse çok iyi olur ne gibi farklar var hangisi daha iyi TR de ileride bir sorun yaşarmıyım .Birde ufak bir sorum daha var benim şimdiki TR psn bilgilerim ile aynı ID ve aynı şifre kullanarak başka psn açabilirmiyim ?
Yardımlarınızı bekliyorum Arkadaşlar :) :)
Ben önce tr aldım onda oynuyorum sonra uk sonra us aldım yani tr dışındaki psn adreslerine sadece onlara özel bişey olunca daha çok us girerim avrupa için içerik geldimi tr yede geliyor ama tr de pshome plus yok alıcaksan yada home da takılacaksan tr almıcaksın
TR aldım ben şuan kullanıyorum bir sorun yok benim kafama takılan sorunlardan biri de şu acaba şuanda kullandığım psn bilgileri ile ayrı bir psn alabilirmiyim ? Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: DarkEagleTR
TR aldım ben şuan kullanıyorum bir sorun yok benim kafama takılan sorunlardan biri de şu acaba şuanda kullandığım psn bilgileri ile ayrı bir psn alabilirmiyim ? Bu arada ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
TR psn i açmak için kullandığınız e-mail adresi ile başka bir psn hesabı açamazsınız.
Tüh keşke öğle bir şansımız olsaydı . Tamam çok teşekkürler :)