Şimdi Ara

ilginç bir şey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar son 1 1.5 aydır bu internetle uğraşıyorum belki 10 kez uydunet in teknik ekibi eve geldi. bir sorun görmüyorlar. attığım fotolardaki gibi hakkaten de değerler normal gözüküyor. ama ben cs go ya, pubg ye girince ping 110 100 felan yazıyor. altta cmd ye bakıyorum hala normal ping atıyor. benim kafam batladı top sizdeilginç bir şeyilginç bir şey

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://gamebanana.com/tools/5684

bir de "lux.valve.net" pingleyin oradan bakın pinginize.
  • Cgn havuzundasin normal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cgn havuzu nedir

• Yok hocam modemdeki ip adresi ve test ettiiimde çıkan ip adresi aynı. O havuzda değilmişim.

• Asıl ilginç olan o kadar gelen ekipten biri de İP adresinin bloğunun değişmesini söylemedi mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok hoş bir şarkı değil mi
    8 yıl önce açıldı
    Her şey çok anlamsız
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sıkıntı bilgisayarında veya oynadığın oyunlarda felan zırvaladılar. Oyun bizim kriterimiz değil felan demeler. Artık ne yapacağımı şaşırdım bu olaylardan önce çok memnundum internetimden

• ozan4550 kullanıcısına yanıt
    85 civarında. Arada anlık 100 üstüne çıkıyor

• Yol gösterecek var mı

• alperturgutb A kullanıcısına yanıt
    Benim 59-61 arası, telekom çıkışındayım 176'lı ip var bende. İp değiştirerek düzgün çıkışı olan blok bulman lazım. Saçma mı evet. Ama sağolsunlar uğraştırıyorlar. İp bloğumu değiştirin gibi bir şey sistemlerinde yoktu ben uğraşırken.

Sahte mac filan yapıp yeni ip almayı deneyebilirsin. İlk ek ip'den sonra yeni vermiyolar bir süre. Ben sahte mac ile bulduktan sonra doğru mac'e sahtedeki ip'yi statik ip hizmeti olarak aldım.

Ya da sürekli arayıp ip'mi değiştirin diyerek bulman lazım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan4550 -- 23 Aralık 2017; 18:44:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.