Şimdi Ara

ilginç bir sorun yaşıyorum !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son günlerde pc'imde ilginç bir sorun yaşıyorum. Pc ile monitörüm bilgisayar masamın üzerinde duruyor. Aynı zamanda cep telefonumda pc başındayken masada duruyor. Telefon çağrı veya sms aldığı zaman pc de yeni donanım bulundu uyarısı çıkıyor ! Bulunan yeni donanım ise kart okuyucu ? Bir çok kez denedim , aynı sorun tekrarlanıyor . Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir...

• enteresan ama ister istemez telefon usb kablosu ile pc ye bağlımı bu arada bu çok enteresan bi durum
  • quote:

Orjinalden alıntı: utopiautopia

enteresan ama ister istemez telefon usb kablosu ile pc ye bağlımı bu arada bu çok enteresan bi durum

evet bağlıysa bi ihtimal onunla alakalı olabilir

son durak filmi gibi dikkatli ol bu bi mesaj olabilir sana özel
  • hayır telefon bilgisayarla bağlantıda deil :) aşırı ilginç bir sorun ve devam ediyor. :)

bir sürü usb cihaz var . telefona çağrı gelince yeni donanım bulundu diyor :D nedense card okuyucuyu sevmedi benim telefon :D
  • o telefonu kart okuyucudan uzak tut...bozacak yoksa

diğer tarafa koy...bişey yap...
  • vay anasını
  • Bloototh felan dicem ama ??????

yemez..
  • Bende de telefon modeme yakın olduğunda çalarsa veya mesaj gelirse modemin kablosunu bilgisayardan çıkarıp tekrar takmışım gibi oluyor, sanırım modem kendi kendine reset atıyor. Ama seninki daha ilginçmiş
  • çok garip bi durum acaba öle çaldırıp donanımı kursan telefonun içindekileri görebilirmisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

çok garip bi durum acaba öle çaldırıp donanımı kursan telefonun içindekileri görebilirmisin.

• kahve falı falan baktırsana sen . görünüyolarmı sana ne
  • quote:

Orjinalden alıntı: MertcanE.

çok garip bi durum acaba öle çaldırıp donanımı kursan telefonun içindekileri görebilirmisin.

• Teknik Yardım Bölüm Kuralları

Pc,tv vb. yanında cep telefonu,mıknatıs tarzı şeyler bulundurmak her zaman için sakıncalıdır.
  • senin pc bozuk.at gitsin
  • Elektro magnetik sinyallerin Eloktronik cihazlarda etkisi belli olmayabiliyor kard readerin da bluetooth varsa telden gelen elektro magnetik sinyallerden etkileniyordur bu durumda zaten en sağlıklısı telden makinanı uzak tutman , bu ilginç gelmedi esas ilginç durum bizim arkadaşın cepi çaldığında veya sms geldiğinde makinanın kapanmasıydı
  • Bence o cihazları ordan çekmelisin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.