Şimdi Ara

İlginç bir trafik cezası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, gib.gov.tr den T.C kımlık numaramla bugun uzerıme kayıtlı vergı borclarını sorguladım ve 1 adet trafik cezası gördüm. İşin ilginç yanı üzerime kayıtlı hiç araba yok ne araba aldım ne araba sattım. Plakayı sorgulattıgımda 2011 model mercedes gorunuyor ve daha ılgınc olan ceza 2008 de kesılmıs 711 lıraya yakın bır trafık cezası var. Ne boyle bır araba kullandım ne de bu plakayı tasıyan araba kullandım. Bu konu ıle ılgılıne yapabılırım bu borcu odemezsem ne olur ?

• 2011 model arabaya 2008 yılında ceza yazmak anca bize özgü olsa gerek
  • Şaka gibi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi dairesine gidip bi görüşün isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomeri

Şaka gibi...

evet saka gıbı ama gercek ustelık boyle bır plakayı ne kullandım ne de ılgım var cok ılgınc brı durum
  • ülkemizde oluyor böyle şeyler dikkatsizlik mi kasti yapılan bir şey mi anlamak mümkün değil. 2011 model arabaya 2008'de ceza
  • Bi zenginin faturası size kesilmiş olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    trafik cezası hakkında
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şaka gibi. Cidden.
  • ceza makbuzlarına tc no da yazılıyor. Muhtemelen tc no da yapılan bir yanlışlık söz konusu. Vergi dairesinde yapacağınız isim soyisim ile tc no karşılaştırmasında sorununuz çözülecektir.

• git 711 lirayı öde ve mercedesi iste
  • quote:

Orijinalden alıntı: berden

2011 model arabaya 2008 yılında ceza yazmak anca bize özgü olsa gerek

Allahım ne garip bi ülkede yasıyoruz ya.
  • vergi dairesine gittim ve ilgili ile geçen konuşmayı aynen aktarıyorum
    Ben: merhabalar internetten gib.gov.tr ye girdim ve adıma bir trafik cezası kesilmiş olduğunu gördüm, ama benim böyle bir arabam yok böyle bir plakalı araç da kullanmadım nasıl oluyor
    Memur: ee sen kullanmışsındır şimdi çıkar meydana ( alaycı bir tebessüm) ver bakayim kimlik numaranı
    Ben: ** *** ****** kimlik numaram
    Memur: evet işte bak yazıyor burada 23 mayıs 2008 de yemişşin cezayı
    Ben: alla alla nasıl olur ben böyle bir araba plaka kullanmadım. hem plakayı sorgulattığımda 2011 model mercedes görünüyor nasıl oluyor bu 2011 model araba ceza 2008
    Memur: heheheh olur tani plakaya yazılmış ceza
    Ben: madem plakaya yazılmış nasıl oluyor satışı oluyor bu plakanın borcu yok kağıdı vsvssv hikaye mi
    Memur: satış olur tabi ( alaycı gülümseme) al şu kağıdı imzala kimlik fotokopini de ekle bakalım tutanağa
    Not: bana uzattığı kağıtta giriş cümlesi şu şekilde 'SAHİBİ OLDUĞUM ...... plakanın '
    Ben: bu kağıtta sahibi olduğum plakanın diyor bu plaka benim değil ki bunu imzalayıp vereyim bunu imzalarsam bu cezayı benim yediğimi enayi gibi kabul etmiş olmaz mıyım?
    Memur: hehehe yok yok bu sadece tutanağı incelemek için ( yine alaycı bir tebessüm)
    Ben: iyi o zaman ben a4 kağıda yazayım tarafıma kesilmiş olduğu iddia edilen şu şu plakalı araba diye yazayım öyle inceleyelim
    Memur: yok olmaz ille de bu kağıdı imzalaman lazım
    Ben: ee imzalamıyorum o zaman boş verin tutanağı da incelemeyelim

daha ne söyleyim arkadaşlar neden hep angutistan uyruklu insanları saksı gibi dikerler anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: filanfistan

vergi dairesine gittim ve ilgili ile geçen konuşmayı aynen aktarıyorum
    Ben: merhabalar internetten gib.gov.tr ye girdim ve adıma bir trafik cezası kesilmiş olduğunu gördüm, ama benim böyle bir arabam yok böyle bir plakalı araç da kullanmadım nasıl oluyor
    Memur: ee sen kullanmışsındır şimdi çıkar meydana ( alaycı bir tebessüm) ver bakayim kimlik numaranı
    Ben: alla alla nasıl olur ben böyle bir araba plaka kullanmadım. hem plakayı sorgulattığımda 2011 model mercedes görünüyor nasıl oluyor bu 2011 model araba ceza 2008
    Ben: madem plakaya yazılmış nasıl oluyor satışı oluyor bu plakanın borcu yok kağıdı vsvssv hikaye mi
    Memur: satış olur tabi ( alaycı gülümseme) al şu kağıdı imzala kimlik fotokopini de ekle bakalım tutanağa
    Not: bana uzattığı kağıtta giriş cümlesi şu şekilde 'SAHİBİ OLDUĞUM ...... plakanın '
    Ben: bu kağıtta sahibi olduğum plakanın diyor bu plaka benim değil ki bunu imzalayıp vereyim bunu imzalarsam bu cezayı benim yediğimi enayi gibi kabul etmiş olmaz mıyım?
    Memur: hehehe yok yok bu sadece tutanağı incelemek için ( yine alaycı bir tebessüm)
    Ben: iyi o zaman ben a4 kağıda yazayım tarafıma kesilmiş olduğu iddia edilen şu şu plakalı araba diye yazayım öyle inceleyelim

daha ne söyleyim arkadaşlar neden hep angutistan uyruklu insanları saksı gibi dikerler anlamıyorum

devlet dairelerindeki memurların havası ne genelkurmay başkanında nede cumhurbaşkanında var alışacaksın bunlara bizim devlet memuru anlayışımız hizmet veren değil hükmeden . Ceza işine gelince muhtemelen yanlışlık var ama fazla bilmişlik yapma kılbirine gelirsin sora dava aç o bu uğraşır durursun güzel abicim şeker abicim buraların en iyi memuru senmişsin abicim de işini hallettir.

• mercedes sahipleri yeşil kartla sağlık ocaklarına gider ama devlet peşine düşmez. sonra da sade vatandaşa mercedes'i var gibi vergi keserler!
  • quote:

Orijinalden alıntı: filanfistan

vergi dairesine gittim ve ilgili ile geçen konuşmayı aynen aktarıyorum

Dilekçe verirseniz paşa paşa almak zorundalar. Hatta dilekçenin sonunda gerekli düzeltmelerin yapılmaması halinde yargı yoluna gideceğim diye de göz dağı verirsiniz.

Dilekçe verirseniz laf ebeliklerini dinlemek zorunda kalmazsınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.