Sevgili arkadaşlar, 64 yaşında emekli bir psikolog olmama rağmen hayatımın büyük bir bölümünü çok sevdiğim araba hobisiyle uğraşarak geçirdim. Bu dönemde bir çok egzotik arabalarım oldu, fakat yaş ilerledikçe parça ve usta sıkıntısıdan usanıp Volvo'da karar kıldım. 1998 C70 T5 ilk çok sevdiğim Volvo'ydu. Sonradan 2007 de sıfır bir XC70 D5 aldım, çok mutluydum. ![]() Ne var ki, bu araca bakım yapan gûya tanıdığım özel bir servis zaman içinde arabadan çeşitli parçalar söküp, garip ayarlar yaparak onu kullanılmaz hâle getirdi. Vaz geçmek istemiyordum, aracı Hollanda'da bir spesiyalist bir firmaya yollayarak tüm eksik ve kırık şasi parçalarını yenilettim. Buraya dönünce yetkili serviste biraz da torpille garantili sıfır motor, şanzıman, diferansiyeller, amortisörler yenilendi. Şimdlki sorun, bu araç ne zaman resmi servisteki düzenli bakıma gittiğinde, sanki kasıtlıymışçasına eksik ve yanlıs işler yapılıyor - tornavida çizikleri, sıkılmamış vidalar, camlar kapanmiyor vs. Bardağı taşıran damla ise jantlar arabaya ait olmasına rağmen üzerlerinde değişik markalı kabak lastik bulunmasıydı. Sizlerden ricam, eğer, tanıdığınız namuslu ve bu işleri iyi bilen bir usta biliyorsanız, paylasırsanız çok sevineceğim. Yolunuz açık olsun, nice mutlu yıllara |
Bildirim